Nyt mulla on vihdoin oma koti, jihaa!!! 44,5 neliötä mulle ja Vinhalle. =) Vinha on tietysti ollut vähän ihmeissään muutoksesta. Ei tykännyt edellisestäkään muutosta ja nyt muutos on vielä suurempi. Se on ollut mun kanssa siellä aina kun olen kotona, mutta työpäiväksi se on mennyt Ruskan ja Metkan luo. Täytyy pikku hiljaa yrittää opettaa se olemaan yksin jahka paikka tulee sille tutuksi. Jotenkin luulen ja toivon, että kyllä se oppii siellä olemaan, vaikka koko ikänsä onkin elänyt laumassa. Mutta katsellaan.

Talvikauden treenit loppuivat ja kesäkausi alkaa ensi viikolla. Tulosvarmuus on talven aikana kasvanut huimasti. Ihanaa ettei tarvitse moneen kuukauteen mennä hallille vaan saan mennä Maunulaan. Hallille kestää n. tunti suuntaansa.

Viime sunnuntaina käytiin "olisiko koirastani suojelukoiraksi" tapahtumassa. Siellä suojelukokeiden maalimiehet leikkivät koiran kanssa ja antoivat siitä arvostelun. Vinhalla se näytti tältä:

Arvostelijana Jussi Sairanen.
Viettitaso: koira ilmentää suorituksessa tarvittavaa ominaisuutta
Saaliskäyttäytyminen: koira ilmentää suorituksessa tarvittavaa ominaisuutta
Puolustuskäyttäytyminen: ei arvosteltu
Puruote: koulutuksella ehkä kehitettävissä
Toimintakyky: koulutuksella ehkä kehitettävissä

Jussi kommentoi vielä lopuksi: "Päivän piristys, tämän kanssa olisi kiva alkaa veivaamaan".

Vappua vietettiin koirakavereiden kanssa mun luona. Syötiin ja juoruttiin. ;)

Marjo kävi eilen Sampo sakemannin ja Elmon kanssa kylässä. Ensin oltiin reilu pari tuntia ulkona. Sampo on aika iso (ja pelottava ;))! Koirat oli irti ja Sampo oli oikein kiltti. Uskoi heti kun Vinha sanoi, että tahtoo olla rauhassa. Marjo otti myös kuvia, toivotaan että saan aikaiseksi laittaa niitä myös tänne.
 
Sain myös siistittyä Metkaa, joka oli jo aika pitkässä karvassa varsinkin eturinnasta. Vielä olisi kyllä vähän nypittävää jäljellä.

Saan koneen kotia vasta noin viikon päästä. Siihen asti täytyy surffailla muualla.