Keskiviikkona sain postissa Vinhalle tilaamani vinttikoira pannan. Patricia on suositellut leveämpää kaulapantaa ja nyt sain vihdoin hankittua sen. Tilasin pannan Aptus Showsta la 24.5., joten aika nopeaa toimintaa. Heillä ei ollut valmiina tarpeeksi pieniä kokoja,  niin tekivät Vinhalle mittojen mukaan sopivan. Hintakaan ei ollut yhtään valikoimista löytyviä kalliimpi. Panta on oikein hieno, ainoa vika on se, että ketju värjää. Vinhan kaula on aivan musta. Olisiko kellään vinkkejä, miten värjäytyvyyden saisi pois? Olen miettinyt, että jos lakkaisin ketjun läpinäkyvällä kynsilakalla.

Lauantaina juhlittiin serkun yö-juhlia! Juhlien jälkeen suunnattiin Millan, Annan ja Sinin kanssa uittamaan Vinhaa ja Martaa. Nyt käytiin Mustikkamaalla. Sieltä löytyi oikein kiva ranta, missä koirat saivat uiskennella.

Sunnuntaina oltiin kisaamassa Stadi-Gamesissa. Tuloksena hyvä hyl ja 0. Hyllyrata oli upea loppuradalla olevalle puomille asti. Nyt Vinha on keksinyt, että puomilta voi hypätä myös sivuun. Sen seuraksena putken väärä pää. Rata tuntui muuten tosi hyvältä. Nyt en vaan tiedä, miten saisin sen osumaan puomille myös kisoissa. SM-kisat on kahden viikon päästä... Hyppyrata näytti radan reunalta paljon vaikemammalta, kuin mitä se radalla oli. Tuomari oli virosta ja rata vähän erilainen kuin suomalaisten tuomarine radat. Kivaa vaihtelua. =)

ATD:n minijoukkueeseen tuli muutoksia, kun yksi valittu ei halunnutkaan tulla mukaan. Joukkueeseen tuli siis tilalle toinen koira. Meillä oli jo nimetty varakoira, mutta sitten kävi todella kauhea juttu ja varakoira kuoli yllättäen. :( Ei tästä elämästä vaan koskaan tiedä... Uuden varakoiran löytäminen olikin jo haastavampaa. Varalle tuli juuri kolmosiin noussut koirakko.

Sunnuntai-iltana tavattiin parin ATD:läisen kanssa ja mietittiin ATD:n koulutuksia ja miten niitä voitaisiin kehittää. Meidän piti olla tosi nopeita mutta 3,5 h meni ja sitten oli pakko lopettaa. Muuten olisi mennyt  yöhön. Päästiin hyvään alkuun ja talven ryhmät jaetaan varmaan jo tämän pohjalta. Myös koulutuskyselyä uudistetaan ja se toteutetaan sähköisesti.

Nyt selvisi myös se, miksi Rasmuksen Lauri oli muuttamassa jotain kaveriaan Eilan rappuun (tämä tapahtui siis marraskuussa). Sunnuntaina Milla ja sen kaverit olivat nähneet PMMP:n Miran ja se asuu aivan Eilan yläkerrassa. =) Eikö ollut hyödyllinen tieto? ;)

Marjo ja Elmo olivat taas loistaneet tokokisoissa. Luokkavoitto ja TK2 koulari! Paljon onnea!!! HYVÄ ELMO!!!