Ihanaa olla lomalla. Joka päivä olen nukkunut PITKÄÄN!!! Parina aamuna olen joutunut heräämään kelloon 10.00 ja 10.30. ;) Muuten olen herännyt 11-12. Ha haaa!!! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Juhannusta vietettiin Rokualla kisaillen. Tulokset eivät tällä reissuilla päätä huimanneet, mutta jotain positiivista oli onnistuneet lähdöt (kaikissa 5 starteissa) ja kaksi täydellistä puomia. Yritin kaikkeni tehdä puomin kuten treeneissä ja ilmeisesti onnistuin. =) Nyt täytyy yrittää samaa seuraavissa kisoissa. Vaihtelevia ratoja, Mujusen agiradalla oli vain keinu ja hyppärillä oli vain hyppyjä ja putkia. Vikalla radalla oli pakko ottaa kielto tokavikalta esteeltä. Tultiin kuitenkin kolmansiksi ja saatiin matkamuistoja kotiin.

1697826.jpg

1697830.jpg

Niko ja Oiva sen sijaan olivat aivan loistavia. En ole nähnyt Oivaa livenä radalla pitkään aikaan. WOU!!! Radat olivat sairaan hyviä.  Oivalla ekat kakkosten kisat, tuloksena kolme vitosta ja yksi nollavoitto!!! Paljon onnea  Niko ja Oiva!

1697811.jpg

Oltiin vuokrattu mökki noin 5km kisapaikasta. Syötiin hyvin ja päästiin soutamaan. Uimaan en uskaltanut mennä. Vinha sen sijaan läträsi senkin edestä. Ranta oli koirille vähän huono, koska ovat niin lyhyt jalkaisia. Vinha ei meinannut päästä vedestä takaisin rannalle. Sitä täytyi vahtia kuin pikkulasta. J Rannassa läträtessä (ja siinä ympäristössä juoksennellessa) myös mäkäräiset pääsi yllättämään ja kaikkien koirien mahat olivat aivan punaisilla pistoksilla.

1697815.jpg

1697822.jpg

Kotiuduttiin reissusta 01.30 maanantaiaamuna. Mä sain nukkua aamulla, mutta Hilppa ja Niko joutuivat mennä töihin. Hurjaa! Menomatkalla nähtiin kolme hirveä ja paluumatkalla yksi. Hirvi on ylväännäköinen eläin!

Tiistaina sain vihdoin vietyä verotoimistoon varainsiirtoveroa koskevat paperit. Pari kuukautta on ollut aikaa, mutta oli pakko jättää sekin viime tippaan. Keskiviikkona oli viimeinen päivä näyttää paperit. Mutta sain siis hoidettua kaiken ajoissa. =) Meinasi kyllä mennä hermo, kun tulostelin maksukuitteja ja muita papereita, mitä siellä piti olla mukana.

Eilen olin shoppaamassa ja reissu oli oikein onnistunut. Sain eteiseen uuden maton, parvekekalusteille istuintyynyt, grillin ja pitkään etsimäni kehyksen, jossa on viisi vaakakuvaa pitkittäissuunnassa.

Illalla oltiin ostamassa kukkamekkoja uffista ja joltain lähetystoreilta. Ensi viikonloppuna olisi Sinin synttärit (23v.), joita vietetään lavatanssin merkeissä Kumpulassa. Kaikilla pitää olla kukkamekko päällä. Shoppailun jälkeen grillattiin mun upouudella grillillä. Meitä oli kahdeksan + neljä koiraa, joten ääntä riitti. HUH!

Ei huvittanut olla sisällä, joten viritin koneen parvekkeelle. Nyt voi paremmalla mielin olla koneella, kun saa olla samalla ulkona. Olen ollut koneella tosi vähän tällä viikolla, mutta nyt kun sain tän laitettua tänne ulos niin voin olla enemmänkin. ;) Pitäisi alkaa hoidella ATD:n talven koulutuksia. PLÄÄH!!! Jotenkin on veto vähän veks noista seurajutuista. Mutta eiköhän se kohta taas ala luistamaan.