Tiistaina oltiin normaalisti treeneissä illalla.Vinhan ryhmä oli lopettanut treenit ja Metkan ryhmä aloitteli. Anna toi Martan mulle, jotta treenaisin sen kanssa ja Anna itse lähti kauppaan. Metka oli sidottuna häkkiin. Eila oli lähdössä radan rakentamisen jälkeen ensimmäisenä tekemään treeniä ja tuli ottamaan Metkaa. Se oli istunut koko ajan häkin vieressä. Kun Eila irrotti sen remmistä, Metkan jalat eivät kantaneet ja se oli tosi lötkön oloinen. Metka yritti oksentaa pari kertaa, mutta mitään ei tullut ulos. Sylissä sen silmat meni välillä kiinni ja se oli huonovointisen näköinen. Ikenet oli tosi vaaleat. Äkkiä soitto Annalla, että lähtee heti tulemaan takaisin (kyllähän varmaan kuka vaan autollinen treeneissä kävijä olisi vienyt meidän lääkäriin, mutta tiedettiin että Anna on lähellä). Autossa Metka oksensi ja tuli muutenkin vähän pirteämmäksi. Silmät oli auki ym. Odotushuoneessa se vain istui, mutta jalat siis kantoivat. Meitä ennen oli yksi potilas. Lääkärissä Metka oli enää tosi vaisun oloinen, mutta muuten päältäpäin ok. 
 
Ensin päästiin kandin tutkittavaksi. Tutki ja kyseli tarkasti mitä oli tapahtunut. Sitten meidät lähetettiin odotushuoneeseen ja Metka ja kandi siirtyivät lääkärin luo. Metkalla oli lievä shokki (alilämpöä, kohonnut sydämen lyöntitiheys, vaaleat limakalvot, verensokerit koholla) Se sai nesteitä ja plasmalaajentajaa sokkiboluksina (näin lukee paperissa). Syytä shokkiin ei saatu selville, mahdollisesti joku purema. Mitään turvotusta tai puremajälkiä ei kuitenkaan löytynyt. Nyt seuraillaan tilannetta (Metka oli Eilalla töissä keskiviikkona ja tänään olen käynyt katsomassa sitä pari kertaa ja iltapäivällä otin sen mun luokse) ja jos jotakin uutta ilmenee niin uudestaan lääkäriin. Nyt sillä on isot mustelmat oikean etujalan takapuolella ja osittain myös vatsan alla. Äsken soitettiin lääkäriin, mutta sanoivat että jos paikat eivät ole turvoksissa niin päivystykseen ei tarvitse tulla. Seuraillaan tilanneta.
 
Metka paran etujalat on aivan kamalan näköiset. Niitä oli molempia tökitty ja ne oli isoilla mustelmilla. Toinen etujalka oli kaksi kertaa normaalia isompi.
 
1699017.jpg

 
1699013.jpg

Hoitanut kandi olisi ottanut Metkan omakseen. Siellä se oli hurmannut hoitohenkilökuntaa!
 
Tiistaina aamupäivällä kävin itse ottamassa jäykkäkouristusrokotteen, joka olisi pitänyt uusia jo 2005. Heh, koirat kyllä rokotetaan ajoissa, mutta itsestä ei niin väliä.

Eilen oltiin Annan, Millan ja Martan seka Vinhan kanssa Porvoossa. Koirat käyttäytyivät hienosti ja päästiin jopa kahvilaan terassille niin, että koirat oli terassin ulkopuolella. Illalla Eve tuli käymään.

Tänään sain vihdoin käytyä ostamassa pyörään satulan ja uuden putken. Maksoivat yhteensä 55 euroa. Sanoin, että kelpaa joku halpa ja tavallinen satula ettei kenenkään tarvitsisi varastaa sitä.

Huomenna on periaatteessa viimeinen lomapäivä. Nyyh!!!