Lauantaina oltiin Niina-Liina Linnan koulutuksessa. Tykkäsin tosi paljon! Hyödyllisiä juttuja tuli paljon ja harjoiteltiin mm. ”saksalaista”. Nyt se onnistui hyvin. Ollaan joskus treenattu sitä, mutta ei oikein meinaa mennä mulle jakeluun. ;)

Sunnuntaina oli kisat. Ekalta radalta ratavirheetön, mutta yliaikaa. Jouduttiin neuvottelemaan puomin kontaktista aika tovi. Tuli kyllä kontaktille, mutta ei millään suostunut laittamaan etujalkoja maahan. Mutta sitkeys palkittiin ja lopulta jalat oli maassa. =) A oli tosi hyvä. Ei huippunopea, mutta jos tollaisena pysyisi, niin olisin tosi tyytyväinen.

Sitten oli vuorossa piirinmestaruusjoukkue kisa. Olin tällä kertaa russeleiden joukkueessa. ATD:n joukkueeseen olisin jäänyt varakoirakoksi, mutta onneksi saatiin russeleille joukkue. Mukana myös Russe ja Mika. Vinhan kanssa hyvä rata, mutta yksi kielto tuli turhasta hätäilystä. Puomilla taas neuvoteltiin, mutta ei onneksi niin kauaa kuin ekalla radalla. Russelle nolla. Joukkueen sijoitus oli viides. Muut joukkueessa Laura ja Lulu ja Kiti ja Niilo.  ATD:n minijoukkue voitit kisan! JEE! =)

Viimeisenä oli sitten hyppäri. Tuntui tosi kivalta mennä. Radalta yksi kielto omasta töppöilystä johtuen. Vaikka ei tullut yhtään nollaa, niin jäi tosi hyvä mieli. Nyt tuntui silti, miltä kisoissa pitääkin tuntua. Vinhan piirinmestaruussijoitus oli 10.

Eilen oli vikat Oreniuksen treenit. Muistaisi vaan pitää kisoissa mielessä kaikki opitut asiat niin hyvä tulisi. Metka tuli myös treenaamaan ja oli taas hyvä. Jippii!!! Perjantaina Metkalta poistetaan kohtu ja sitten toivotaan, että mieli pysyy koko ajan kirkkaana, kun jää valeraskaudet ja muut naisten vaivat pois.

Metkan talvitreenejä odotellessa! =)