Tänä aamuna väsytti niin paljon, että ei mitään rajaa. Sama väsymys jatkuu edelleen. Kurkussa on taas flunssan tuntu. Voi itku!

Viime keskiviikkona oli Martan toiset agitreenit. Siellä tuli todettua, että Marta ei oikeasti osaa vielä mitään. Paljon on opeteltavaa. Ollaan tehty yksittäistä hyppyä ja välillä kahta hyppyä niin, että palkka on hypyn takana. Jos palkan ottaa pois, Martalla ei ole vielä mitään käsitystä, että hyppy pitäisi mennä siivekkeiden välistä. Onneksi meillä on nyt kotona hienot "hypyt", niin voidaan treenailla tätä myös kotona, sillä sitä se nyt vaatii. Putkiin meno sujui jo tosi hyvin.

Perjantaina ja sunnuntaina olin koko päivän töissä terveysmessuilla. Pitkät päivät ja viikonloppu jäi vain päivän mittaiseksi. Onneksi saan pitkän viikonlopun tässä joskus. Nyt olen kyllä sen tarpeessa.

Lauantaina siivosin taas monen viikon pölyt ja koirankarvat pois. Eila sai liput Jokerit-Ilves matsiin ja sitä mentiin katsomaan illalla. Oli kyllä siistiä käydä pitkästä aikaa katsomassa peliä livenä. Pakko päästä uudestaan!

Eilen Hilppa ja Niko kävivät kylässä. Tehtiin koirien kanssa lenkki ja sitten juotiin kahvit. Metkalla ja Oivalla synkkasi selvästi heti, harmi että ei voitu päästää niitä nyt vapaaksi.

Russella on ollut pitkään ongelmia hyppyjen kanssa. Yksi agilitaaja oli suositellut Maare Kaiperlaa. Nyt Russe oli käynyt siellä ja tässä pala Mikan viestistä:

Maare nimittäin huomasi heti, että Russe aristi tosi pahasti oikeaa takajalkaa eikä juuri edes vastannut sillä maahan. Lihasten alla oleva kalvo oli erittäin pahasti jännittynyt (itse asiassa täysin kova laajalta alueelta) ja Maaren mukaan oli aiheuttanut varmasti melkoisesti kipua aina hypättäessä.

Joka tapauksessa Maare sai jo ensimmäisellä tunnin hoitokerralla Russen vastaamaan oikeallakin takajalalla aivan normaalisti ja tulos on kyllä ollut nähtävissä niin täällä kotioloissa kuin kentälläkin. Russe on nyt täynnä entisenlaista virtaa ja vauhti palautuu!

Erittäin kiva kuulla, että vaivaan oli löytynyt syy. Russe sai jo toisen tuplanollan kasaan viikonloppuna. Taidetaan saada ensi vuoden arvokisoihin ensimmäinen Vinhan pentu. =)