Perjantaina meillä oli hallituksen kokous mun luona ja vein Vinhan Eilan luo siksi aikaa. Kokouksen jälkeen kymmenen aikaan menin hakemaan Vinhaa. Kysyin heti nähtyäni sen, miksi se on noin turvoksissa. Eilakin alkoi katsomaan sitä ja sanoi "Sitäkö se rapina oli". Vinha oli varastanut ruokaa kaapista. Määrää oli vaikea arvioida. Eka mietin, että pitääkö sitä nyt lähteä johonkin, mutta sitten soitin puhelun Evelle, jonka Wendy russelille oli käynyt samanlainen ylensyönti jokin aika sitten ja päätin vain seurailla tilannetta. Heti kun lähdettiin kotia, tuli jo eka kakka. Kotona käärin kaikki matot pois lattialta, koska ajattelin, että yöllä saattaa käydä vahinkoja. Vinha oli selvästi pahoinvoiva ja yritti jopa syödä yhdestä kukasta lehtiä. Ei kuitenkaan oksentanut. Vein sen uudestaan ulos, ennen kuin menin nukkumaan, mutta silloin se vain pissasi. Nukuin itse toisi huonosti, kun häädin Vinhan aina sängystä, kun hyppäsi sinne, sillä en halunnut, että se oksentaa sänkyyn. Aamulla herättiin ja yhtään vahinkoa ei ollut sattunut.

Eila alkoi miettimään, miten kummassa Vinha on voinut syödä ruokaa kaapista, sillä ruoat on purkeissa. Hyllyn ja purkin väliin jaa noin 10 cm tyhjää. Miten Vinha on saanut pään siihen 10 cm ja sitten taivuttanut pään sinne purkkiin? Aloin miettimään, että jos se onkin syönyt vaan luita ym. ihan liikaa ja juonut paljon, joten maha on päässyt turpoamaan. Mene ja tiedä, mutta taidettiin selvitä säikähdyksellä.

Eilen oltiin katsomassa viittä ihanaa vesikoiranpentua. Mulla on ihan kriisi siitä, tuleeko mulle vesikoira vai russeli seuraavaksi (vai vielä joku muu rotu?). Molempia olen jo vähän kysellyt. Russelissa kiehtoo moni asia, mutta vaihtelu voisi olla hyvä. Martaan olen päässyt tutustumaan kunnolla ja siinä on paljon piirteitä, mistä tykkään tosi paljon. En tosiaan tiedä, miten tää juttu päättyy eli muuttaako tänne pieni valkoinen vai vähän isompi ruskea. =) Aika näyttää.