Taas käytiin kuolaamassa  6vk vanhoja vesikoiranpentuja. Oli ihania! =) Vietiin nille tuliaisiksi itse tehtyjä narupatukoita ja tykkäsivät kovasti. Nyt osaan tehdä Vinhalle hyvät patukat itse, ainoa ongelma on se, että mun kädet tulee niiden tekemisestä tosi kipeiksi. Marimekon ystävämyynnistä sai halvalla kangaspalakasseja, joten nyt on viimeisen päälle hienot patukat Vinhalla ja Martalla.

Tiistaina lähdettiin Vinhan kanssa treeneihin. Kadulla käveli hiiri ja Vinha tietysti innoissaan. Menin kovempaa, että saataisiin se kiinni. Siinä vaiheessa, kun Vinha olisi just saanut sen, mun hermo petti. Ajattelin, että onko nyt kivaa, että Vinha tappaa sen hiiren siihen maahan tai vielä pahempaa, että se jää siihen kitumaan. Ja entä jos se nielaisisi sen? Olin puhelimessa ja kiljaisin Millalle "Ääk, Vinha meinaa syödä hiiren". Siinä vaiheessa hiiri oli mennyt jo matkoihinsa, mutta muut kadulla olijat kyllä tuijottivat, että mitä meinaan.

Treenit menivät hyvin. Taas oli sellainen kohta, mistä en meinannut saada kiinni ollenkaan, mutta lopulta tajusin ja saatiin se onnsistumaan. :) Vinha kävi tosi kuumana. Tehtiin puomia ja pysähtyi hyvin. Päätiin lähteä treeneistä 10 minuuttia ennen niiden loppua, koska silloin kotimatka kestää tunnin sijaan reilu puolituntia. Enhän mä sillä säästetyllä ajalla mitään tee, mutta vihaan seistä bussipysäkeillä kymmeniä minuutteja turhaan. Jos lähden aikaisemmin, bussit menee tosi hyvin eli odotan toista bussia vain muutaman minuutin. Näin ajattelin tehdä jatkossakin, vaikka muuten en tykkää, että treeneistä lähdetään pois ennen niiden loppua.

Lauantai menee Turussa. Lähtö ennen kukonlaulua ja paluu joskus yöllä. 3 starttia. Sarin koirilla startit aamulla ja Vinhalla viiden jälkeen. Sunnuntaina on ATD:n kisat ja menen sinne töihin iltapäivällä, kun olen ensin nukkunut pahimmat univelat pois.