Keskiviikkona oli Martan treenit. Alkutunti meni todella hyvin ja Marta oli keskittynyt eikä häröillyt yhtään. Tehtiin radanpätkää ja saatiin se kivasti onnistumaan. Sitten tein muutamia toistoja keppejä ohjureiden avulla. Irrotin ohjurit ja olin viemässä niitä paikoilleen, kun meidät huudettiin vielä kerran tekemään ohjattu pätkä. Pyysin Annaa laittamaan ohjurit seinällä roikkuviin koukkuihin. Sitä ennen Anna oli istunut hallin päädyssä paikallaan. Mentiin lähtöön ja jätin Martan siihen. Pari estettä päästiin ja sitten se lähti huitelemaan pitkin hallia, etsien selvästi Annaa. Löysi Annan, kutsuin luokse ja yritin uudestaan. Taas sama juttu. Se, että Anna oli liikkunut, oli liian kova häiriö Martalle. Lopetin sen puolen treenin siihen, Anna meni takaisin paikoilleen ja käytiin Martan kanssa vielä toteamassa, että Anna on siellä. Mentiin toiselle harjoitukselle ja taas lopputunnin Marta oli tosi keskittynyt. Pari edellistä viikkoa osa treeneistä on mennyt ihan pilalle, koska Marta on vaan humputellut. Nyt kun ajattelen asiaa, niin usein Anna on silloin liikkua hallissa. Toivottavasti hilluminen saadaan nyt kuriin, kun tiedetään (ehkä) mistä se johtuu. Tämäkin siis harjoiteltavien asioiden listalle, kaikkea sitä täytyykin treenata. =)

Näissä treeneissä tuli myös todettua se, että en ole koskaan tehnyt "kunnollista" välistävetoa. Totta kai tekniikat muuttuvat, mutta tällä tavalla on varmaan jo joitain vuosia tehty, mutta mä en. En tietenkään osaa tähän selittää, miten se tapahtui, mutta kun Helena näytti, että teette näin, niin ajattelin vaan, että ei. En tajua. Vinhan treeneissä on pari kertaa ollut sellainen harjoitus, että se ei ole mennyt jakeluun yhtään. Olen ollut jo ihan epätoivoinen, että miten joku kuvio voi olla niin vaikea. Nyt tajusin, että kyseessä oli siis välistäveto. Eilen aidat olivat vierekkäin eli siihen tuli ihan perinteinen välistäveto, mutta Vinhan treeneissä aidat on ollut jännästi vinottain, mutta nyt kun ajattelen, niin samaa välistävetoa siihen on tehty.

Onneksi kouluttaja oli kärsivällinen ja käytettiin aikaa perusteelliseen kuivaharjoitteluun (onneksi Helenan ja Villen treeneissä tehdään vähintään kahta asiaa yhtä aikaa, välillä jopa neljää, niin kaikkien aika ei mennyt hukkaan, kun mä hinkkasin ilman koiraa). Sitten mentiin Martan kanssa - ja wau, sain sen onnistumaan. =) =) =) Voi että olin onnellinen, kun lopulta tajusin näinkin yksinkertaisen jutun. Marta ei vielä seurannut mua aivan niin hyvin kuin olisi voinut eli kaarteet meni vähän pitkiksi, mutta sillä ei ollut nyt mitään merkitystä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen illalla etsittiin ulkoa turvallinen kohta kahdella hööks hypylle ja treenattiin välistävetoa Vinhan ja Martan kanssa. Vinhan kanssa sujui tosi hyvin, se kun hakeutuu esteille. Martan kanssa oli aluksi hiukka vaikeuksia saada se hypylle, mutta tehtiin sitten aluksi muutama kerta pelkkä hyppy ja sen jälkeen otettiin välistävetoja. Onnistuneita toistoja tuli molemmilta puolilta ohjattuna.

Viikonloppuna on Maria Aaltosen kaksipäiväinen kurssi ATDläisille. Sinne Vinhan kanssa.