Vauhti Vinhat olivat siis eilen kylässä. Oltiin ensin ulkona puolitoista tuntia ja sitten koirat saivat mennä lepäämään autoon ja ihmiset tulivat sisälle. 9 russelia sisätiloissa ja kolme kohta 2v. urosta olisi ollut vähän liikaa. :)

Muutama tunti kahvipöydässä hurahti kuin siivillä, kun keskusteltiin russelijuttuja.

Nelli on kopio Vinhasta, muut pennut ovat ottaneet molemmilta vanhemmiltaan jotain. Pojat ovat perineet äidin korvat! ;)

Illalla tehtiin vielä toinen kunnon lenkki Vinhan ja Metkan kanssa. Ruskasta huomaa, että se alkaa tulla vanhaksi. :( Illalla se ei halunnut lähteä mukaan lenkille, joten jätin sen kotiin. Yksi pitkä lenkki päivässä riittää sille.

Tänään Patricia kävi katsomassa koiria. Patricia käy pääkaupunkiseudulla vain maanantaisin. Viime kerralla sovittiin "hoidot" heinäkuuhun asti, jotta saatiin ilta-aikoja. Tällä kerralla oli päiväaika, kun ilta-ajat olivat jo menneet. Milla sai onneksi sovittua arkivapaan täksi päiväksi niin ei tarvinnut olla töistä pois. ;)

Vinha: selkä jumissa. Todennäköisesti liukastelusta. Lihakset olivat kehittyneet! =)

Metka: Dippi-alueella lihakset jumissa. Etureidet jumissa. "Istumisharjoitukset" jatkuvat.

Ruska: Selkä  jumissa. Oikean takajalan sisäreisi jumissa.

Huomiset treenit pitää jättää väliin, jotta koirat saavat levätä. Juuri Vinhan hoidon aikana oli naapuritontilla räjäytetty kolme kertaa. Tosi kivaa! Räjäytysten piti loppua jo viikko sitten. Huoh...

Tänään yksi seurakaveri pyysi maakuntamatkoille kaveria. Mä tietysti ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Tiedossa siis agireissuja Lappeenrantaan, Mikkeliin, Noormarkkuun (viittiiköhän niin kauaksi lähteä?) !