Aika viilettää eteenpäin niin, että mitään ei ehdi. Illat ovat niin kiireisiä, että viikonloppuna vaan nukun, että jaksan taas seuraavan viikon. :D

Jymy on 95% sisäsiisti. Kaksi mattoa on ollut lattialla viikon ja yhtään vahinkoa ei ole tapahtunut. Olohuoneen lankamaton kanssa odotan vielä muutaman hetken ennen kuin laitan sen lattialle. Tuo 5% miinus tulee siitä, että hirviö (okey, silminnäkijöitä ei ole, mutta en vaan usko, että se olisi Vinha) oli pari viikkoa sitten kussut sohvalle. Eikä mitään merkkausta vaan siihen oli lorotettu ihan tosissaan. Ei paljon naurattanut! No, kaikesta selvitään ja nyt sohvan päällä on muovi ja lakana, että uuden mielenosoituksen seuraukset eivät pääse sohvatyynyihin asti. Kukaan aikaisemmista koirista ei ole tehnyt tällaista, joten vinkkejä asian pois kytkemiseen otetaan vastaan.

Treenit Jymyn kanssa menee hyvin ja edistystä tapahtuu. Hallissa häiriöitä on paljon, mutta pääasissa pystyy keskittymään hyvin. Muutaman kerran on karannut leikkimään muiden pentujen kanssa. Mutta niin kauan kun se on leikkiä, niin en ole kauhean huolissani. Into ja yhdessätekemisen taito kasvavat kuitenkin koko ajan, joten eiköhän tuosta ajan kanssa päästä eroon (en hyväksy häröilyä treeneissä, mutta pitää kuitenkin muistaa, että nää on pentuja). Eilen oltiin Maunulassa, että Vinhakin pääsi tekemään ja Jymy oli ihan super. Tehtiin ympyrää putki, hyppy, putki, hyppy ja meni hienosti. =)=)=) Muutaman kerran harjoittelin myös persjättöjä. Vinha oli todella kuumana, kun edellisestä kerrasta oli jo pitkä aika. Jotain hömpöteltiin sen kanssa. Jotenkin alan jo luovuttaa Vinhan kanssa (taisin tästä kirjoittaa jo aiemmin). Sen kanssa mennään ja hurvitellaan. Jymyn kanssa on sitten ihan tavoitteitakin (ensi kesän agirodun möllijoukkue :D). Vinhan jalka on parantunut tosi hyvin. Varmaan sinne oli joku roska mennyt, joka sitten tulehtui, mutta nyt näyttäisi olevan kunnossa.

Jymy vihaa auton pyyhkimiä. Reilu kuukausi sitten koirat oli Annan autossa takana ja satoi. Jymy sai raivarit, kun pyyhkijät laitettiin päälle. Siis oikeen russelikilarit. En ole ennen nähnyt sitä yhtä "vihaisena". Mentiin muutama viikko sitten taas treeneihin bussilla ja oltiin just noustu bussiin, kun Jymy alko mekkaloimaan. Ihmettelin hirveästi, mitä se vauhkoaa. Yksi rouva tokaisi" Ota se koira kiinni, mulla on ruokaa täällä ja se haistaa ne" (juu, mullahan on tapana laskea koirat aina bussissa vapaaksi). Oli pakko sanoa sille, että ei tää koira sun ruokia halua. Istuin ja katselin ympärilleni, että mitä Jymy näkee, kunnes tajusin, että bussin pyyhkijät olivat päällä. Alko naurattaa. :D Nyt täytyis ottaa joku tehokuuri, olla auton ulkopuolella ja totuttaa sitä pyyhkijöihin. Eilen tehtiin ekaa kertaa, mutta en vaan tiedä, miten tää käytännössä toteutetaan, koska ei ole omaa autoa ja tätä täytyis tehdä usein. Pablo oli kanssa kiinnostunut pyyhkijöistä. Jos sai olla edessä niin olisi hyppinyt ikkunaa vasten pyyhkijöiden tahdissa, mutta sillä ei ollut tällaista raivoa niitä kohtaan kuin Jymyllä. Joku urosrusselien juttu... ;)

Kaverit houkutteli mut mukaan New Yorkiin uudeksi vuodeksi. Lähdetään 29.12. ja tullaan takas 7.1. Ihan mahtavaa! Harmaa ja pimeä arki on välillä aika raskasta, mutta onneksi on mitä odottaa. Ostettiin jo liput NHL-otteluun (New York Rangers vs Carolina Hurricanes) ja se vasta huippua onkin. JIPPII!!!! =) Eila naureskeli, että sen täytyy varmaan ottaa lomaa, että selviää nelikon kanssa. Vinha vielä pelkää raketteja, joten ei käy kyllä kateeksi ainakaan uuden vuoden yö. Jymy ottaa tietyissä tilanteissa mallia muista, mutta onneksi siellä on Ruska, joka ei välitä paukkeesta mitään. Jymy voi olla sen kanssa. :) Olin varannut aikaisemmin jo matkan Ahvenanmaalle vuoden parhaisiin talvikisoihin 8.-10.1., mutta ne täytyy nyt jättää väliin. Viimeiset 6 vuotta (vai 7?) ollaan ollut Ahvenanmaan tammikisoissa, mutta 2011 sitten. Jymykin pääsee silloin kisaamaan. :D