No niin. Keskiviikkona naapuri pysäytti rapussa (onneksi tosi myötätuntoisesti, ei vihaisena) ja kertoi, että aamuisin klo 7.15 asunnosta kuuluu ulinaa. Kyseli, mihin aikaan lähden töihin (lähden n. 6.50). Sanoi, että ääni on kuulunut tämän viikon, ja oli eka ajatellut, että se on lapsen itkua, mutta sitten ääneen tulee tauko (ihan kuin vedettäisiin henkeä) ja sitten tulee ulvontaa perään. No Jymyhän se on. En usko, että se on koko päiviä huutanut, sillä kotiin tullessa on ollut aivan rauhallinen ja välillä ravistellut sen näköisenä, että on selvästi nukkunut. No, ei se saa huutaa yhtään, joten loppuviikon ovat taas olleet Vinhan kanssa samassa tilassa huonekalujen kustannuksella. En usko, että se Vinhan kanssa huutaa. Nyt en ole törmännyt naapureihin, että olisin voinut kysyä. Toivotaan, että pahin syömisvimma on ohi ja huonekalut ja lattialistat saisivat olla rauhassa.

Torstain agilitytreenit menivät Jymyn osalta aivan nappiin. Se on oppinut tosi hyvin irtoamista namikupille. Ollaan tehty kolmen hypyn suoraa ja päässä namikuppi ja nyt torstaina ekaa kertaa suorassa linjassa hyppy, putki, hyppy ja namikuppi. Tämäkin meni loistavasti! Käyrä putki sujuu myös ja jonkun verran pystyn jo irrottamaan. Putken jälkeen osaa tehdä myös hypyn. Jee, jee!!!! Meillä tuli vähän hoppu treeneihin ja jouduttiin juoksemaan pikkumatka bussipysäkiltä kentälle. Jymy on aivan super ravaaja. Sen askel on ihan mieletön. Oma juoksu on toukokuun jälkeen jäänyt kokonaan, mutta sitten kun Jymy on tarpeeksi vanha juoksemaan lenkkejä, niin on pakko ryhdistäytyä uudestaan. Sen kanssa oli ihana juosta!

Perjantaina mentiin töiden jälkeen kylään Velmun perheen luo. Velmu ei oikein tykännyt Jymystä, mutta Helmin kanssa niillä oli hyvät painit.

Lauantaina kävin katsomassa kaverin 8,5 vk vanhaa lapinkoiran pentua. Olihan se aika ihana nallekarhu, mutta kyllä russelit on parhaita! ;)

Sunnuntaina kisattiin syysskaboja Purinalla. ATD:n yhteiset kisat HAU:n kanssa ja heti aamusta töihin sinne. Iltapäivällä pari starttia Vinhan kanssa. Lähdöt taas surkeat, mutta molemmat radat muuten hyviä. Ekalla radalla tippui kaksi rimaa, mutta Vinha pysähtyi sekä A:lle että puomille. Aivan superia!!!! Tokalla radalla yksi kielto, mutta muuten todella hyvä rata. Vinha ihan parhaimmillaan! Samalla ratkottiin myös russeleiden rotumestaruudet. Ekalta radalta kaikki tuloksen tehneet pääsivät taistelemaan mestaruudesta. Russseleita yhteensä reilut parikymmentä. Toka rata oli finaali, joka ratkaisi sijoitukset. Tuli vain yksi nolla ja voitto Katille ja Taikalle! Vitosia oli sitten enemämmän ja Vinha oli neljäs.

Jymy oli koko päivän mukana turistina ja taas oma ihana itsensä. Nyt en enää viitsi laittaa niitä samaan häkkiin, koska Jymy on sen verran suuri. =) Jymylle oli mukana kevythäkki ja vähän jännäsin, miten mahtaa siellä pysyä, kun ei voida olla sitä koko aikaa valvomassa. Kävin kurkkaamassa ehkä tunnin jälkeen mitä touhuaa häkissä ja siellä se veteli sikeitä ja oli sen näköinen, että mitäs tulet tänne häiritsemään. :D Pääsi tietysti myös haistelemaan kisatunnelmaa ja tosi hyvin keskittyi muhun, kun pyysin. Kaikki koirat ois ollut ihania samoin kuin ihmiset. Ihmiset ei meineaa uskoa, kun sanon, että Jymy on 5 kk... ;)

Paikalla oli myös takkikauppias. Olin jo miettinyt, että haluan Jymylle talvitakin tuolta. Kyselin aamupäivällä hintoja, mutta hölmönä vasta iltapäivällä menin Jymyn kanssa sovittamaan. Se takki, minkä halusin, oli ehtinyt loppua (tai oikea koko), mutta kokeiltiin sadetakilla kokoa ja laitan takin tilaukseen netissä. Jee, kohta on Jymyllä huippumuodikas takki.

Koirat on aivan poikki, samoin mä!

PS. Jymyn korkeus 32,7 cm