Kaikki 6 starttia jäi kisaamatta pääsiäisenä. Perjantain ja lauantain jalka oli jo tosi hyvä, koirat oli vapaana pelloilla ja jalka kesti myös rasitusta. Tunnin riehunnan jälkeen oli huomattavissa ehkä vähän arkuutta, mutta muuten ok. En siis viitsinyt vielä sunnuntaina mennä ottamaan 3 kisaa. Parempi tervehtyä kunnolla.

Sen sijaan kisoissa oltiin sitten töissä. Perjantaina olin ekaa kertaa tuomarinsihteerinä ja toimistossa kirjoittamassa nollatuloksia kirjaan. Jännää, mutta oikein kivaa. Tuomarinsihteeriys jännitti tosi paljon etukäteen, mutta ihan hyvin se meni. Marjo tuli Purinalle Sampo sakemannin kanssa ja se ei ollut niin pelottava kuin luulin. ;)

Kun Vinhan jalka parantui niin sitten tuli kaikille rähmivät silmät. Ei aikaisemmista kerroista viisastuneina lähdetty lääkäriin vaan putsattiin keitetyllä vedellä. Vinhalla ja Metkalla auttoi nopeammin kuin Ruskalla. Tosin Ruskalla on aina rähminyt silmät aika paljon.

Viikon kruunasi sitten Metkan ripuli. Yhtenä yönä oli ripuloitu ja sama jatkui vielä aamulla. Annettiin jotain jauhetta (en muista nimeä, mutta auttaa ripuliin) ja illalla oli jo hyvä. Seuraavana aamuna kuitenkin taas ripulilla. Tällä kertaa yhtään ei ollut osunut matolle! =) Jotain hyvää siis. Nyt ollaan ripulistakin päästy eroon.

Nyt olen yrittänyt ahkerasta käydä pelloilla juoksuttamassa koiria vapaana. Nyt kun on valoisampaa niin uskaltaa paremmin, kun jänikset ym. näkee paremmin. Tänään oltiin taas tunti ja nyt on koirat unessa. Vitsit on ihanaa mennä lumelle, missä ei ole muiden jälkiä.

Eila oli tänään hyppykurssin luennolla ja nyt toivottavasti saadaan aikaiseksi harjoitella Metkan kanssa hyppyjä. Mä olen vähän suunnitellut, että alkaisin harjoitella Metkan kanssa. Salaa toivon, että voisin aloittaa sen kanssa kisaamisen juhannuksena. Katsotaan nyt. Kisaamaan en lähde ellei se osaa oikeasti kaikkia esteitä.

ATD järjestää luonnetestin 24.8. Testit menevät täyteen hetkessä ja tänne testiin ATD:läiset olivat etusijalla. Metka ja Huima mahtuivat mukaan. JIPPII!!! Puolessa päivässä oli testi täynnä. Toinen tuomareista on sama, joka testasi Vinhan ja Elmon. Odotan tosi mielenkiinnolla, mitä Metkasta sanotaan. Sillä kun on kaksi niin erilaista puolta. Riekkuja ja nössö.

Nyt lähden nauttimaan itsetehtyja sämpylöitä ja rahkapullia. NAM!