Maanantaina Metka suuntasi Pauli Keräsen luo eläinlääkäriasema HAU MAU:hun. Metkalta kuvattiin selkä, lonkat ja kyynärät ja poistetiin hammaskivi. Selän viimeinen nikama oli muita vähän lyhempi, mikä on kuulemma russeleilla hyvin yleistä. Ei pitäisi kuitenkaan vaikuttaa elämään mitenkään. Lonkat ja kyynarät olivat ok, niistä tulee virallinen lausunto Kennelliitosta varmaan muutaman viikon kuluttua.

Samalla poistetiin myös hammaskivi. Metkalla kertyy sitä ihan eri lailla kuin Vinhalla ja Ruskalla. Nyt on suu puhdas ja täytyy varmaan alkaa pesemään hampaita. Sen verran kallista lystiä on lääkärissä käynti. Kaikki maksoi yhteensä 375,80. Vinhalla kuvaus maksoi muistaakseni jotain 270, joten hammaskivenpoiston osuudeksi jäi noin satanen. Yksi seurakaveri kertoi, että pelkkä hammaskivenpoisto oli maksanut 180 eur. Kallista on, mutta ei mahda mitään. Hammaskivenpoiston yhteydessä huomattiin, että vasemmanpuoleinen niulurisa on tulehtunut ja pehmeässä kitaleassa on kitalakihaavaumia. Metka sai 10 päivän antibioottikuurin. Siitä, mistä haavat ovat tulleet, ei ole mitään tietoa, mutta hyvä kun huomattiin niin saadaan hoidettua kuntoon.

Koska toimenpiteet kestivät niin kauan, Metka oli "laitteissa" kiinni hammakivenpoiston ajan. Oli tippaa ja ties mitä. Vähän säikähdin, kun saatiin mennä hakemaan Metka. Vinhaahan ei silloin mihinkään letkuihin laitettu.Vietiin se heräämöön hetkeksi, kuvat alla. Nopeasti se heräsi ja päästiin kotiin.

1868669.jpg

1868673.jpg

Saatiin Metkan kuvat CD:llä kotiin. Annan avustuksella saatiin kuvat näkymään koneella, nyt pitäisi vielä saada tehtyä niistä sellaisia kuvia, että saadaan niitä tänne näkymään.

Kuvissa ei onneksi löytynyt syytä Metkan agiongelmiin. Tosihan on, että se on niin pieni, että hyppääminen ei tule olemaan helppoa. Nyt treenit on menneet tosi hyvin ja olen ihan intona. Tiistaina se ei päässyt treenaaman, kun piti olla pari päivää rauhassa, mutta eilen käytiin Manulassa. Meni taas loistavasti. Kepitkin se menee jo melkein ilman apua. =) Sisäänmenoja ei kyllä vielä osaa. Vinhan kanssa tein lopuksi pari kertaa muutamaa hyppyä, putken ja keppejä sekä häiriöpuomeja. Eila oli lelun kanssa alastulolla ja heilutti patukkaa. Kaksi kertaa meni ihan sairaan hyvin ja pysähtyi upeasti. Kolmannella kerralla tehtiin vielä vähän vaikeammin ja sitten ei enää onnistunutkaan. Näitä täytyy siis harjoitella lisää.

Russe oli ollut eilen kisoissa ja saanut tuplanollan ja samalla ollut piirinmestaruuskisoissa viides. Hieno juttu!