Vinha oli eilen ensimmäistä kertaa uudessa kodissa yksin koko päivän. Mitään ei oltu rikottu ja muutenkin se oli tosi jees, kun menin kotiin. Ehkä se oppii olemaan ainut koira! Tosin koirakuumetta pukkaa! En vaan tiedä minkälaisen koiran ottaisin ja keneltä sen tahtoisin?

Mietin kovasti mitä kivaa tehtäisiin Vinhan kanssa illalla, kun se suoriutui päivästä niin hienosti. ;) Anna onneksi soitti ja kertoi, että ovat Martan kanssa lähdössä uimaan. Mehän lähdettiin tietysti mukaan. Oltiin jossakin Laajasalon lähistöllä. Ihana ranta, tosin aika matala. Vinhalla ja Martalla oli tosi kivaa! Heiteltiin kelluvaa lelua ja sitä ne haki. Marta tosin stoppasi aina siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt uida. Läträsi kyllä vedessä, mutta kun olisi pitänyt alkaa uimaan niin antoi Vinhan hoitaa ne hommat. Harmittavasti kamera ei tullut mukaan. Nykyään Vinhalla ja Martalla menee jo hyvin. Marta on ottanut paljon vaikutteita Vinhasta (Annan harmiksi ;))

Anna esitteli mulle meidän seuraavaa tavoitettu Naisten kympin jälkeen. Se on puolimaraton. Annalla oli jo juoksuohjelma tulostettuna. Katsotaan, miten käy.

Tiistaina meillä oli ensimmäiset Juha Oreniuksen pitämät agitreenit. Juha käy kouluttamssa meitä joka toinen viikko syyskuun loppuun asti (heinäkuu taukoa).  Toivottavasti saadaan uusia hyviä vinkkejä!

Vinha sai Anna-Liisalta Nutrolin pullon tuparilahjaksi (ATD:n hallituksen kokous oli meillä viime viikolla). Katsotaan huomaanko eroa, kun käytetään sitä. Moni on sitä kehunut, joten nyt odotellaan, miten meillä käy.