Pari viikkoa sitten oli agilityn piirimestaruuskisat. Vinhalle agiradalta 5, hyppäriltä hyl ja joukkuekisassa 5. Ekaa kertaa oli molempien mentävä kevythäkki käytössä ja hyvin pysyivät siellä. =)

Nyt Vinha pitää talven treenitaukoa agilitystä, säiden salliessa voidaan käydä joskus ulkokentällä treenaamassa, mutta viikoittaiset treenit ovat tauolla. Kisataan, jos huvittaa.

Jymyllä treenit agilityn penturyhmässä jatkuvat hallissa. Kerran viikossa mennään kolmella bussilla treeneihin ja tullaan kahdella bussilla takas. Vaikka joudutaan vaihtamaan busseja niin ajallisesti matkat on ok, menomatka 45 min ja paluu n. 40 min. :) Harmillista on se, että Jymy on alkanut jännittämään bussissa ja kerran on sinne myös oksentanut. Mitä lie sattunut, kun ennen ei ollut mitään ongelmaa.

Jymy vietti tiistaina toimistopäivää. Mun jääkaappi pitää välillä outoa meteliä ja korjaaja tuli katsomaan sitä. Koti piti saada tyhjäksi koirista. Vinha meni Eilan luo päiväksi ja Jymy tuli viihdyttämään töihin. Jännäsin, että mahtaako nukkua ollenkaan ja tuleeko työnteosta mitään. Turhaan jännitin, Jymy oli koko päivän hienosti. Nukkui paljon, iloitsi kaikista rapsuttelijoista ja välillä puuhaili jotain yksikseen. Mun pomo oli aivan myyty Jymystä. =) Onnistuin myös jotenkin kolhimaan Jymyn jalkaa palo-oveen, kun käytiin päivän aikana muutama kerta ulkona. Kamala ulahdus ja vähän verta, mutta ei kai pysyvämpiä vammoja.

Illalla oltiin pitkälle lenkillä koirien kanssa. Keskiviikko aamuna Vinha heräsi vasenta takatassua ontuen. Yritin tutkia ja taivutella, mutta en huomannut mitään kummaa. Milla meni hakemaan koirat päivällä, kun mulla oli fysioterapiaan meno töiden jälkeen (jalka ollut oudosti kipeä jo n. viisi viikkoa!!!). Vinhan tassu oli turvonnut ja ontui sitä melkein koko ajan. Soitin lääkäriin ja sain päiväajan. Milla vei ystävällisesti Vinhan sinne. Lääkäri tutki, mutta ei löytänyt mitään. Epäili, että jalkaan on voinut mennä tikku, kivi tai vastaava ja käski muutaman päivän katsella ja suihkuttaa vedellä. Sanoi myös, että sieltä saattaa alkaa tulla mätää. Vinha sai kipulääkettä ja antibioottikuurin. Torstaina jalka oli edelleen tosi turvoksissa, mutta astui sillä ihan ok:sti. Tänään tassusta on alkanut valua mätää ja turvotus on vähentynyt (tai mätää on valunut pois ja siksi ei ole niin iso?) Toivotaan nyt, että ei tarvita uutta lääkärireissua vaan alkaisi pikkuhiljaa parantua.

Ihanaa viikonloppua! Rankka viikko takana.