Tulihan se tuplanolla viimein!!! JIHAA!!! Nyt on menolippu SM-kisoihin ja MM-karsintoihin. =)

Olin katsonut meille hienosti reittioppaastsa, miten pääsemme Ojankoon. Kolmella bussilla piti mennä. Toisesta busssista jäätiin pois ja odoteltiin kolmatta bussia. Eila alkaa katsomaan pysäkillä olevaa aikataulua ja sanoo, että bussi menee vain kerran tunnissa, seuraavan kerran 13.24. Meidän aikataulussa luki, että bussin olisi pitänyt tulla 12.54. Siinä ihmeteltiin ja tajuttiin, että meidän olisi pitänyt vaihtaa tien toisella puolella olevalle pysäkille. Ei auttanut muu kuin soittaa taksi, sillä oltiin jo vähän myöhässä. Oltiin n. 3km päässä Ojangosta.

Mentiin huoltoaseman pihalle odottamaan taksia, mutta sitten yksi JAU:lainen tuttu pysähtyy autolla meidän viereen ja kysyy, että ollaan varmaan kisoihin menossa. Päästiin hänen kyytiin ja taksi peruutettiin. ;)

Ojangossa oli tosi paljon harkkaesteitä ja menin ottamaan paikallaoloa ja kontakteja. Pysyi hyvin, mutta puomilta loikkasi. No käytiin vähän neuvotteluja ja sitten alkoi osumaan kontaktille. Keinulta hyppäsi kaksi kertaa liian aikaisin pois. No kolmannella kerralla onnistui.

Eka rata oli Anders Virtasen ja siellä oli kaikki kontaktit. Lähtö onnistui aivan yli odotusten, pysyi niin pitkään kuin halusin, pystyin jopa kehumaan ja pysyi silti. Rata oli aikamoinen vääntö, mutta nolla saatiin. Hyppyrata oli Hannele Lummerannan. Radan ulkopuolelta näytti aika yksinkertaiselta, keppien sisäänmeno oli paha, sillä rengas oli siinä ihan vieressä. Lähtö onnistui ok, ja koko rata ilman pahempia sydämentykytyksiä. Olisin luullut, että olisin jännittänyt enemmän. Päästiin maalin ilman virheitä, mutta aika huolestutti sillä ia oli 34. No, meidän aika oli 34,24 ja sehän riitti. =) Nollia tulee usein silloin, kun joudutaan menemään taksilla tai meillä on muuta säätöä kisapaikalle pääsyn kanssa. ;)

Ihanaa, nyt ei tarvitse jahdata enää nollia. Pari viikkoa huilitaan. Stadi-Gamesiin mennään sunnuntaina. Serkulla on yo-juhlat lauantaina.

Torstaina yritin saada kyytiä Kirkkonummelle 17 tai  18 päivä, mutta kukaan tuttu ei ollut lähdössä. Katsoin reitin jo julkisilla ja matka olisi kestänyt vain 55 min parhaimmillaan. Olin jo ilmoittautumassa, mutta sitten kisapaikka olikin muutettu keskuskentältä KKK:n omaan halliin, mihin ei pääse julkisilla. Hyvä, että oli, niin ensi viikonloppuna ei tarvitse kisata. Tuplanollan metsästäminen on ollut aika puuduttavaa.

Vinhakin on aivan poikki. Huomenna meillä on Anja Lehtiön kurssi 11.00.