Vinha sai muutama viikko sitten Turusta tuplanollan. Nyt puuttuu vielä yksi nolla niin sitten ne olisi kasassa. Halu lähteä Tornioon puuttuu kyllä edelleen... Paras tapa saada tuplanolla on lyödä vetoa siitä. Yksi kaveri sanoi mulle suutuspäissään, että te ette kyllä saa nollia kasaan. Lyötiin 10 eurosta veto. Olin ajatellut, etten kisaa tammikuussa Ahvenanmaan jälkeen, mutta pakkohan se oli lähteä kisoihin, kun tommoisen uhkauksen sai. ;) Ja heti tuli tulosta. Viime vuonna jäi aika viime tippaan.

Vinhan kanssa ei siis treenata agia ollenkaan ennen kesäkauden alkua. Myin loppukauden hallipaikan eteenpäin. Nyt käydään Vinhan kanssa vaan juoksemassa ja tokokisat kummittelee taas mielessä. Josko treenattaisiin vaihteenvuoksi tokoa. Katselin jo kisoja, mutta Purinalle en viitsi lähteä tokoilemaan, kun kiepit on muutenkin aika vaikeasti hallittavissa. Mutta ehkä huhti-toukokuussa sitten jossakin muualla Helsingissä.

Nyt on 12 viikkoa aikaa city runiin. Nyt aletaan noudattaa ohjelmaa "Puolimaraton läpi". Fiilikset vaihtee tosi paljon. Välillä epäilen suuresti tavoitteen saavuttamista ja toisinaan olen ihan varma, että pääsen maaliin. Mutta ainakin treenataan ja periksi ei anneta ellei ole pakko. Juoksutietokone toimii ja se on kyllä huippu. Mittaa matkan sateliittien avulla ja koko ajan näkee kuinka pitkään on juossut (ajallisesti ja matkallisesti). Vielä on vähän opeteltavaa sen kanssa. En saa sykkeitä näkymään siinä ruudulla, missä matka ja aika näkyvät. Mittaa kyllä sykkeen, mutta joku asetus on väärin. Mutta kai sekin kohta saadaan kuntoon.

Eilalla on hoidossa Vinhan Minttu tytär ja perheen toinen russeli Pipsa. Metkalla ja Pipsalla oli vähän erimielisyyksiä ja Metka on ollut nyt mun luona Vinhan kaverina.