Voi vitsi, miten siistiä! Jaksoin juosta 10 km!!! Aikaa kului 1 h ja 22 min. Naisten kymppi juostaan sunnuntaina ja viime lauantaina otettiin kenraaliharjoitus. Kyllä se aika koville otti, mutta niin siistiä! =) Enpä olisi uskonut, että mä alan joskus juoksemaan. Edelleen yksin juoksemaan lähteminen tuottaa isoja vaikeuksia, mutta onneksi Annan kanssa aikataulut osuu edes välillä yksiin ja päästään juoksemaan.

Sitten vähän huonompia uutisia. Vinhan emän toisesta pentueesta yhdellä koiralla on löydetty mahdollinen kaihi. Pentueen isänä on sama koira, kun Vinhan ekojen pentujen isä on. Metkan olimme ajatelleet muutenkin leikata ja nyt vaan odotellaan juoksuja, jotta sen jälkeen voidaan varata aika lekurille. Metka on tehnyt juoksua jo tosi pitkään eli kai se sieltä joskus tulee.

Myös Velmu on voinut huonosti. Se on ilmeisesti allerginen jollekin, mikä ulkona kukkii. Viime viikolla se kävi lääkärissä ja silmässä oli rakkulainen sidekalvontulehdus. Silmän ympäryksiin sai voiteen ja koska myös korvat punoittivat niin niihin myös tipat. Kuulemma ulkoilun jälkeen on aina pahempi, joten siksi epäillään jotakin ulkona olevaa. Mutta voihan se olla myös ruoka-allergia ym. Ei kiva juttu kuitenkaan! Toivottavasti syy selviää.

Vinhan kanssa tehtiin loppukiri ATD:n minijoukkueeseen SM-kisoihin. Viime vuoden puolella luulin, että meillä ei ole mitään mahdollisuuksia, kun muille vaan pukkasi nollia. Mutta tämän vuoden tulokset ovat olleet sen verran hyviä, että joukkueeseen mahduttiin. Avuksi oli tehty nolla ja hyl prosenteista listaa ja Vinhalla on tänä vuonna 8 nollaa ja 4 hyllyä. Tämän vuoden nollaprosentti on siis 42. HYL prosentti on 21. Koko vuoden luvut ovat nollaprosentti 29 ja hyl prosentti 34. Eli selvää kehitystä on tapahtunut. =) Liekö juoksulla jotain osuutta asiaan?!

Joukkuekisat ovat kyllä aivan kamalan jännittäviä. Onneksi joukkueessa on kolme muuta hyvää nollan tekijää. Nollaprosentit muilla 44, 50 ja 52. Eli melkein joka toisessa kisassa tulee nolla. Hyl prosentit muilla 40, 21 ja 31 eli kyllä niitä hyllyjäkin tulee. ;) Mutta parhaamme yritetään! ATD:n medijoukkue on myös hyvä. Maksi 3:ia meillä on harmittavan vähän, mutta onneksi joukkue saatiin juuri ja juuri kasaan. Rotukirjo on ainakin hyvä!