Palattiin Vinhan kanssa kisaradoille 2,5 kk kisatauon jälkeen. Treeneissäkään ei olla käyty sitten tammikuun alun. Mutta hyvinhän tuo muistissa pysyy.

ATD:n pääsiäiskisoissa hillitön määrä startteja, koska kolmosille kolme kisaa ja radat peräkkäin. Aamulla 7.30 Purinalla. Käytiin muistelemassa kepit, A ja puomi harkkaesteillä. Ekalta radalta yksi kielto ja yksi rima. Tokalla radalla tippui taas yksi rima. Radat eivät tulleet videolle, joten en voi katsoa mitä silloin tapahtui. Vikalla radalla sitten nolla. Jippii! Nyt on nollat kasassa SM-kisoihin ja MM-karsintoihin. Ja 10 euron veto Annan kanssa voitettu!!! :D Omien starttien jälkeen jäin vielä kisatöihin. Nyt olen aika lopussa!

Tornioon en ole lähdössä, vaikka seurakaveri houkuttelikin mukaan. Tarjolla olisi ollut matka ja majoitus. Tornio on kuitenkin vähän liian kaukana meidän taidoille. MM-karsintoihin olen varanut hotelliyön Turusta. Niitä pitää vielä pohtia, että mennäkö vai ei. Jotenkin en saa nyt fiilistä kisoihin, joten täytyy pohdiskella milloin kisattais seuraavan kerran. Tai sitten Eila voisi mennä Vinhan kanssa kisoihin (ei siis karsintoihin vaan kisoihin yleensä). Harmittaa mun oma käyttäytyminen mm. lähdöissä. Koira tekee kuitenkin aina sata lasissa niin ärsyttää, että itse ei voi yrittää täysillä.

Kuvassa Velmu. =)

1239385272_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puolimaratoniin 4 viikkoa ja päivä. O-OU!!! Rankkaa on, mutta toivottavasti se päättyy toivottuun lopputulokseen. Ajalla ei ole muuta väliä, kunhan se olisi alle 3 h, että saisi virallisen ajan.