Koirat oli koko viime viikon päivähoidossa Millan luona. Tai ei niillä kyllä ollut siellä hoitoa, kun Millakin oli töissä. =) Meidän kodin eteen rakennetaan uusia taloja ja siellä räjäyteltiin. Ajateltiin, että koirien on parempi olla Millan luona, kun säikähtää yksin ollessaan pamauksia.

Torstaina Huima tuli hoitoon kahdeksi yöksi. Eila oli perjantain kotona ja oli ihan oikea ratkaisu kiikuttaa koirat Millalle. Räjäytysten äänet olivat olleet aika kovia. Ruska ei ollut reagoinut mitenkään, mutta muut olivat nostaneet päätään/ vaihtaneet paikkaa ym. Onneksi Vinhakaan ei ollut sen enempää pelästynyt. Ei olisi kauhaen kivaa alkaa opettamaan 6 vuotiasta koiraa uudestaan luottamaan yksin olemiseen.

Metka ja Huima painivat kaksi päivää. Yhden kerran oli pakko pistää Huima jäähylle, kun leikit menivät jo aika villeiksi. Muuten meni tosi kivasti! Neljän koiran kävelyttäminen ei ole kyllä kovin helppoa. ;)

Keskiviikkona oltiin Vinhan kanssa juoksemassa ja lauantaina kauheassa vesisateessa lähdettiin Annan kanssa säätä uhmaamaan. En edellenkään aina voi sanoa nauttivani juoksemisesta, ainakaan silloin kun housut on märät ja vesi valuu pitkin päänahkaa ja tuuli puhaltaa niin, että pää meinaa lähteä irti. Mutta enää ei ole olemassa säätä, mikä estäisi lähtemästä lenkille. ;) Paitsi ehkä keli, jossa maa on jäässä ja taivaalta tulee räntää.

Sunnuntaina oltiin kolmen muun russelistin kanssa Juha Oreniuksen opissa. Erittäin hyvät treenit! Nyt täytyy vaan päästä treenaamaan!