Jymy alkaa saada juonesta kiinni sisäsiisteyden suhteen. Nyt on kaksi kertaa pidättänyt koko työpäivän. =) Eilen illalla olin menossa nukkumaan ja ajattelin, että en jaksa viedä Jymyä enää ulos. Touhuilin vielä jotain ja Jymy juoksi ovelle ja katsoi mua suoraan, selvästi sanoen, että nyt ulos ja heti, että voin pissata sinne. Ei muuta kun remmi kaulaan ja pihalle ja pissat ulos. Siistiä!

Uusi järjestely, että Jymy viettää päivät makuuhuoneessa toimii erinomaisesti. Vesileikit ovat loppuneet, samoin tuhojen teko. Sain hommattua spanielikupin ja en ole kertakaan nähnyt, että Jymy kävisi tassuilla kauhomassa vettä. Edistystä siis!

Meidän piti Vinhan kanssa mennä sunnuntaina tokokooseen. Kaveri järkkäsi yllättäen 30 v. synttärit lauantaina, joten jäi sitten tokoilut tekemättä. Voi olla, että Vinhaa en enää ilmoita kokeisiin. Se kuumuu aivan hirveästi häiriötilanteissa, joten taidetaan jatkossa treeneilla ihan omaksi iloksi. Vinha kun tykkää aivan älyttömästi treenata liikkeitä. Jymyn kanssa tähdätään kyllä kokeisiin. Saa nähdä koska.

Eilen käytiin Vinhan ja Ruskan kanssa fyssarilla (Tamaralla). Jymy jäi Eilan luo leikkimään Metkan kanssa.

Vinhalla oikean lavan etuosassa ja koukistajapuolen lihaksissa (kyynärän seutu) jännitystä/jäykkyyttä sekä aristusta. Lanneranka jäykempi, lantio/ristin alua liikkuu. Rentoutuu hyvin.

Ruskalla kauttaaltaan lihasjännitystä. Nivelkunto ok. Ruska rentoutui yllättävän hyvin käsittelyyn. Sai katsoa, kun Vinhaa käsiteltiin ja tuli loppuvaiheessa jo istumaan ihan viereen, että mä kans. :)

Puhutiin, että seuraavalla kerralla Jymy voisi tulla mukaan ekan kerran.

Nypin taas Jymyä. Tässä aikaansaannos. ;)

1251826566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e