Sunnuntaina oli Lehtiön kurssi. Tykkäsin todella paljon. Tehtiin rata ja sain muutaman tosi hyvän vinkin. =) Lopuksi meillä jäi vielä aikaa niin tehtiin parilla esteellä käännöksiä. Toinen tapa oli sellainen, mitä en ennen ollut kokeillut. Jalkoja alettiin kääntää hypyn jälkeen mentävään suuntaan jo ennen kuin koira oli hypännyt (tajusikohan tästä, mitä tehtiin ;)). Tuli tosi pieniä kaarteita. Mikä siinä on että ulkopuolisten kouluttajien kursseilla saan itsestäni kaiken irti?!? Täytyykö mun oikeasti alkaa miettimään myös henkistä puolta, jos haluan kunnon ratoja myös kisoissa?

Eilisissä treeneissä pääsi onneksi heti tekemään samanlaisia juttuja. Vinhan treenien jälkeen paikalle saapui Metkan ryhmä. Olemme sopineet kouluttaja Erjan kanssa, että Marta 5kk saa alkaa käymään kentän sivulla pikkuharjoituksia tekemässä. Mä tein osan aikaa ja Eila osan. Otettiin putki ja yksi siivekepari. Harjoiteltiin putkeen menemistä kutsuna. Marta oli siinä jo tosi hyvä. Siivekkeellä harjoiteltiin kiertämistä ja eteen menemistä.

Vitsin siistiä ottaa seuraava koira. Pennun kanssa voisi harjoitella vaikka mitä ennen kuin esim. rimaa laitetaan hyppyyn. Sain eilen puhelun, jossa kyseltiin olisinko kiinnostunut pennusta, mutta vielä ei ole oikea aika. Haluan että mulla on oikeasti aikaa pennulle sitten kun se tulee. Nyt keskityn Vinhaan. :O)