Lauantai aamuna lähdettiin Annan ja Vinhan & Martan kanssa kohti Kokemäkeä ja sieltä Vaasaan. Oltiin matkassa Annan isän diesel-autolla, jossa on iso tavaratila ja tietty myös matkakustannukset tulivat halvemmaksi. Martan ja Vinha häkit mahtuivat taakse vierekkäin. Välillä olisi kivaa omistaa auto... :)

1240946371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokemäellä käytiin ihastelemassa pentuja. Valtavaa kehitystä oli tapahtunut kahdessa viikossa. Niille, jotka eivät kuvista tunnistaneet (:D) niin Jymy tulee Let`s Rock kennelistä Karoliinalta. Toiset pennut ovat syntyneet 15.3. ja toiset 1.4. Uroksia on yhteensä 6 ja niistä valitaan Jymy. Vanhemmat pennut (6vk) vilistivät täytty kyytiä pihalla ja olivat todella kontaktinhakuisia. Huippuja! Nuoremmat pennut olivat 3,5 viikkoa, joten niillä meno ei vielä ollut niin hurjaa. Mutta kohta varmaan on. :)

Kun ihailtiin pentuja sisällä, Vinha ja Marta saivat tulla pihalle juoksentelemaan.

Kokemäeltä matku jatkui kohti Vaasaa ja KV-näyttelyä. Vinhalla ja Martalla oli molemmilla kehät sunnuntaina. Vinha sai erin (tuomari Tarmo Viirtelä) ja Marta oli PN3 ja sai vara-cacibin.

Vinha arvostelu:

Hieman kookas. Hyvä purenta. Suippo kuono-osa. Vaalea kirsu. Kiva ilme. Isot, hiemat haja-asentoiset korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Reilut takakulmat. Tiivis karva. Hieman matala hännän kiinnitys. Vetävä askel ja hyvä käytös.

Vesikoirilla kolme urosta sai erin, joista kaksi oli valioita. PU3:lle olisi tietenkin kuulunut SERTI, mutta tuomari sanoi, että ei halua jakaa sertiä. HUH, mahtoi omistajaa harmittaa ja mua omistajan puolesta! Koira olisi kuulemma tullut vielä valioksi.

Päästiin lähtemään kotiin päin jo puoli yhden aikaan. Parilla pysähdyksellä oltiin kotona kuuden jälkeen. Vaikka itse istuin vain autossa (Anna ajoi tietty koko matkan) niin kyllä väsytti ja väsyttää edelleen. Kilsoja kertyi reilu 800km.