Tärkein unohtui viime kirjoituksesta. Vauhti Vinhat täyttivät 2v. 27.3. Uskomattoman nopeasti aika kuluu! Myöhästyneet nettionnittelut Huimalle, Metkalle, Nellille, Oivalle ja Velmulle! =)

Viime sunnuntaina oltiin Velmun kanssa lenkillä. Mukana oli myös pikkuinen Helmi. Metka taitaa saada kokonsa puolesta Helmistä kohtalotoverin. ;)

Agiin päästiin taas tiistaina ja parin viikon tauko näkyi aivan mielettömänä intona. Jalka kesti rasitusta hyvin, joten toivottavasti vamma on nyt pysyvästi mennyttä. Metka oli myös mukana ja sai tehdä muutamia esteitä.

Tällä viikolla ollaan oltu taas juoksemassa kolme kertaa. Puolen tunnin lenkeillä Vinha on ollut mukana. Muutenkin koirat on päässeet juoksemaan vapaana. Melko usein mukana on ollut myös Marta. Ulkona kaikki menee hyvin, mutta sisällä Vinha ei edelleenkään pidä Martasta. Jos jollakin on vinkkejä, miten ne opetetaan sietämään toisiaan niin niitä otetaan ilolla vastaan.

Lauantai kului uusia ostoksia omaan kotiin tehdessä. Löysin hienon lampun. =) Vielä puuttaa pari lamppua, mutta onhan tässä melkein kolme viikkoa aikaa. Sain myös tehtyä kaikkia typeriä ilmoituksia eri paikkoihin, joita olen vaan lykänyt myöhemmäksi. Nyt pitäisi olla kaikki tehtynä. Ainakin KAI.

Sunnuntai alkoi loisto uutisella. Oiva oli saanut Nikon kanssa ensimmäisen nollan agilityssä. Onnea! Aikaisemmin ovat kisanneet vain hyppäreitä, mutta tänään olivat ensimmäisissä kontaktillisissa kisoissa. Heti nolla! WAU!

Me käytiin Maunulassa korkkaamassa kesäkausi. Kenttä oli vielä märkä, mutta hyvin siellä pystyi tekemään pieniä pätkiä. Marta teke ekaa kertaa elämässään putkea ja hyppyä, jossa rima oli maassa. Marta oli oikein reipas, tuleekohan siitä Eilalle agikaveri? Vinha teki kontakteja ja Metka vauhti harjoituksia.

Ensi viikonloppuna kisataan taas ahkerasti. Myös Elmo aloittaa kisaamisen. Jeah! Onnea Marjolle ekoihin kisoihin!