En ehdi enää tekemään mitään. Joka ilta saa olla juoksemassa jonnekin, jos ei muualle niin lenkille. ;) Mutta meneehän se aika näinkin. =)

Ruska ja Vinha on olleet viikon hoidossa ja vielä on toinen jäjellä. Vanhemmat kehtaavat lomailla Thaimaassa. Mä vaan haaveilen lomailusta... Ehkä toukokuussa Kyprokselle. Hope so!

10 vuotta olen vastustanut flexejä (ja vastustan vieläkin), mutta silti päätin ostaa Ruskalle sellaisen. Ruska osaa kävellä nätisti ja kolmen päivän jälkeen voin olla edelleen oikein tyytyväinen ostokseen. Ruska saa rauhassa kävelle joko meidän edessä tai takana. Se ei ole koskaan tykännyt kulkea ihan vieressä, vaan tarvitsee tilaa ympärilleen. Ehkä olisi pitänyt ostaa toi härveli jo kauan sitten. Varsinkin jos saisi käyttää flexiä niin, että olisi vain yksi koira. Olisi luxusta. Nyt vaatii vähän tarkkuutta, kun on kaksi tavallista remmiä toisessa kädessä.

Kävin hiihtämässä tunnin. Alku oli hankala, mutta sitten pääsin jotenkin sisälle, miten niitä sauvoja oli tarkoitus liikuttaa. Ja nyt on paikat kipeinä. Pysyisipä lumi, että pääsisi tälläkin viikolla...