Maanantain treenit meni aivan sairaan hyvin. Paikalla oli kouluttaja (meillä käy kouluttaja n. kerran kuussa ja muut kerrat ollaan keskenään ja autetaan toinen toisiamme, toimii hyvin tällä ryhmällä).

Aloitettiin keinun opettelu. Keinu oli kahden pöydän päällä ja keinahti vain vähän. Jymy käveli kivasti laudalla, mutta selvästi reagoi keinahdukseen ja ehkä vähän myös keinun osuessa pöytään ja siitä kuuluneeseen ääneen. Mutta lisää vaan treeniä ja paljon nameja.

Yhtenä harjoituksena oli kaksi vierekkäin olevaa hyppyä, joiden kanssa voi opetella valtavan määrän eri ohjauksia. Helena (kouluttaja) ehdotti, että rimat laitettaisiin alimmalle tasolle näissä pikkuharjoituksissa. Me otettiin takaaleikkausta ja käärmekättä(?). Vain kerran tippui rima. Mulle nää uudet nimet on ihan outoja. Saatan osata tehdä ohjauksia, mutta en tiedä mitä niistä kutsutaan milläkin nimellä. Ihan kun vierasta kieltä opiskelisi... Hi hii... Sylkkäreitä ei vielä kokeiltu, mutta ensi viikolla varmaan.

Vikana tehtiin ohjaustreeniä, missä oli hyppyjä (speed pumpeilla) ja putki. Ensin kaksi hyppyä, putki ja kaksi hyppyä. Kahden ekan hypyn jälkeen valssi ja putken jälkeen persjättö. Ekalla kerran jätin Jymyn kahden esteen taakse (siis kelatkaa, Jymy 7 kk istuu ja odottaa kun kävelen kahden esteen päähän, HAPPY, HAPPY, HAPPY!!!!!!!!!!!). Harjoitus meni hyvin. Sitten sain ohjeeksi lähteä lähempää, että joudun itse myös liikkumaan lujempaa. Meni vielä paremmin. Sitten tehtiin vielä toinen pätkä, missä oli kolme hyppyä, putki ja kaksi hyppyä. Ja sekin meni virheettä. :D Yhdessä kohdassa piti "tyrkätä" koiraa ja niitä treenataan lisää seuraavilla viikoilla. Mä jouduin nyt viemään ihan hypylle asti. Olen niin innoissani Jympen kanssa treenaamisesta. Jymy on niin Vinhan vastakohta. Odottaa seinässä hiljaa ja katselee, kun rakennetaan harjoituksia. Kun otan sen seinästä, niin ei riuku eikä räyhää, vaan siihen saa heti kontaktin. Sitten kun lähdetään tekemään niin on ihan intona. Ja repii ja taistelee leluista tosi hyvin ja on myös ahne. Voi onnen päivää!!! Tietysti mua huolettaa mediksi kasvaminen, mutta ei maailma siihen kaadu. En anna sen kaatua. =) Toivoa on niin kauan, kunnes mitta näyttää 35 cm. Vaikka rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että aika huonolta näyttää. Luulin jo, että kasvaminen olisi hiipumassa, mutta nyt on tullut selvästi joku pyrähdys taas. Ja jaloissa on edelleen kasvupatit. Mutta kaikkea ei voi saada. Kasvaisi sitten vaikka 3 cm vielä, niin olisi selvä medi.

Tänään Jymy lähti taas töihin. Eilalle meni korjausmiehiä ja Ruska tuli Vinhan kanssa tänne. Metka meni Eilan kanssa töihin. Olishan kaikki koirat voineet täälläkin olla, mutta koirien meluaminen päivällä on alitajunnassa, joten turha ottaa ylimääräisiä riskejä. Jymy nukkui melkein koko päivän. Ei häirinnyt työntekoa yhtään. Melkein välillä unohdin, että se oli mukana. =)

Pakko laittaa tää kuva tähän. Kiilusilmät.

1257367370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e