Olen lomaillut viime viikosta alkaen ja pari päivää on vielä jäljellä. Ei olisi parempia ilmoja voinut enää tulla!

Viikonloppuna kisailtiin agirodussa Ylöjärvellä. Jo talvella alettiin kasaamaan mölleihin joukkuetta ja saatiinkin huippuporukka kasaan. :) mä&Jymy, Terhi&Jussi, Jossu&Puuska ja Krista&Rasmus. Varalla Metka ja Eetu. Rasmus ei valitettavasti päässyt paikalle, joten tuurattiin Metkan kanssa. Kisa oli sunnuntaina neljän aikaan ja oltiin kisapaikalla jo heti ennen kahdeksaa, kun Vinhalla ja Metkalla oli startit. Jymy oli oma itsensä, lämpötila lähellä 30 astetta. Jymy teki virheettömän suorituksen ja kaikista ylpein olen siitä, että kepit saatiin sujumaan kädellä auttaen. Ollaan treenattu keppejä ohjureilla ja verkoilla, joten vasta muutamia viikkoja sitten tajusin, että täytyy opettaa se tulemaan käden perässä. Mun ihana Jymy!!! Metkalle kaksi kieltoa. Joukkueen sijoitus 5, joukkueita 21.

Pasi Kosonen kuvasi koko joukkueen (kiitos!) ja video löytyy täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=NtA02KxUsIQ

Vinhan kanssa kisattiin Open Class, jossa sillä ei ollut aikomustakaan ottaa kontakteja ja tulos 10. Joukkueessa kepeiltä virhe, puomilta ja sitten en meinannut millään saada sitä vikan hypyn yli. Nolo, nolo!!! Mutta oli ihanaa viilettää Vinhan kanssa. Ei välitetä enää virheistä, mennään vaan fiiliksellä!

Tänään oltiin Hau Openissa. Vinhalle virallinen startti. Hyppäsi puomilta ja keinulta. Muuten oikein kiva.

Jymy kisasi epävirallisen kisan ja teki nollan. A oli hidas ja yksi pitkä kaarre. Sijoitus 3. Ihanasti jäi kaivelemaan se pitkä kaarre... Täytyy kyl sanoa, että odotan niin että päästään Jymyn kanssa virallisiin. Nyt täytyisi vaan saada kepit ja kontaktit kuntoon. Mutta onhan tässä vajaa 3 kk aikaa. :) Kisoissa oli kaksi isoa miniä ja Jymy oli vierekkäin laitettaessa molempia pienempi. Jos olisi niihin uskominen niin se olisi mini. Kukaan ei usko, paljonko toivon sitä!!! Aika näyttää.