Viime viikonloppuna oli siis agilityn MM-karsinnat jäähallissa. Vinhan kanssa startattiin kolmantena ja se sopi meille oikein hyvin. =) Vinha tuttuun tapaan aivan vauhkona vuoroa odotellessa. Ekalla radalla oli tosi inhottava keppikulma, mutta saatiin se menemään oikein. Pituudella Vinhan jalka osui palikkaan ja siitä 5. Nykyäänhän jo kosketuksesta tulee 5, vaikka palikka ei kaadu. Muuten mun mielestä hyvä rata. Kun menin katsomoon, missä Eila ja Milla olivat, niin sain kuulla, että Vinha haki hyppyjä tosi paljon. Patriciakin oli nähnyt radan ja sanoi, että Vinha löi kurjan näköisesti jalan pituuteen. Sanoi, ettei ole mikään ihme, että sen jälkeen hakee hyppyjä. Patricialla oli onneksi aikaa katsoa Vinha ja selästä löytyikin kohta, mitä Vinha aristi. Hoito taisi tuntua aivan erityisen hyvältä, sillä Vinha rentoutui käsittämättömän hyvin, vaikka vieressä oli koiria häkeissä ja muutamia ihmisiäkin kulki ohitse. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Toisella radalla ei sitten mennytkään enää yhtä putkeen. Ensin loikka A:ltä ja sen jälkeen puomilta. Sitten jo puoliksi lopetin ohjaamisen, meni keppeihin oikein sisään, mutta toinen väli jäi pujottelematta. Otettiin kepit uudestaan ja päästiin maaliin aika isolla yliajalla.

Jommallakummalla radalla olisi pitänyt sijoittua 30 parjaan joukkoon, jotta olisi päässyt sunnuntaille. Päivä oli erittäin pitkä, olimme hallilla joskus puoli yhdentoista aikaan aamulla ja kotiin lähdettiin puoli kymmenen aikaan illalla. Hieno kokemus oli kuitenkin päästä jäähalliin kisaamaan!!! =)=)=)

Sunnuntaina taas hallille puoli kymmenen aikaan seuraamaan huippuagia. =) ATD:n ”katsomassa” oli aika lennokas tunnelma. Oikein hyvät joukkueet tuli valittua MM-kisoihin. Niitu parsonin omistajan kanssa saatiin myös muokattua sanoiksi terrierin kouluttamisen hienous. ”Älykkyys tekee sen vaikeammaksi, mutta lisää nautintoa”. Eikö totta? Paikalla olleet ei terrieri-ihmiset eivät ihan tajunneet, mistä oli kyse… ;)

Tiistaina oltiin treeneissä. Vinha oli ok, mutta jotenkin väsynyt. Ei tehnyt kunnolla. Marta sen sijaan oli aivan mahdottoman hyvä. Tehtiin käyrää putkea, pussia ja siivekettä rima maassa. Vaikka russelikin on nopea oppimaan, niin vesikoira oppii eri lailla. Se ei kyseenalaista oppimaansa. Martalla tuntuu olevan myös todella hyvä keskittymiskyky. Eilan kanssa meille tulee vielä kiistaa, kuka Martan kanssa alkaa oikeasti treenaamaan ja kisaamaan. =)

Eilen Marjo ja Elmo tulivat käymään. Sampo saku ei ollut mukana vaan Elmo sai laatuaikaa Vinhan kanssa. ;) Elmo yritti kovasti saada Vinhaa leikkimään, mutta Vinha ei oikein innostunut.

Eipä tässä taas kummempia. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Maunulaan kokeilemaan agia Elmon kanssa, jos vaikka veisin sitä talvella muutamissa kisoissa. =)