Koiranpentu --> parketti --> pissa --> yksinolo --> EI HYVÄ. Niinpä taas mietittiin mitä voisi tehdä. Jymy pissaa kohtuu hyvin paperille, mutta yöllä ja päivällä pissoja tulee monet. Pääasiassa kaikki tulee olohuoneen lattialle. Osa paperille ja osa muualle. Parketti näytti huonot puolensa ja muutaman pissan jälkeen, jotka ehtivät olla lattialla useamman tunnin.

Viime viikolla olohuoneen lattiaa koristi harmaa muovinen suojapeite. Muovi oli kuitenkin vähän liian ohuttu ja se rikkoitui koirien kynsistä. Nyt laittialle on vaalea rakennusmuovi.

1244995920_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muovi on ollut toistaiseki todella hyvä. Yöllä ja työpäivän aikana tulleet pissat on kaikki löytyneet muovilta tai paperilta. Toivottavasti sama jatkuu!

Tänään lähettiin yllättäen käymään kaupungilla. Jymy nukkui bussimatkat ja keskustassa käveltiin rautatieaseman läpi, jossa kulki häntä pystyssä vaikka välillä vähän ihmettelin menoa. Käytiin parissa kaupassa ja sitten takaisin kotiin. Parin tunnin kaupunkireissut saavat pikkukoiran täysin väsyksiin.

1244996211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotiin tullessa Jymy jäi yksin kotiin ja lähdettiin Vinhan kanssa kunnon lenkille kahdestaan.

Aloitettiin pari päivää sitten maahanmeno harjoitukset. En meinannut millään saada Jymyä maahan. Istui vain ja ihmetteli, mitä ihmettä täytyy tehdä. Eilen sitten keksin keinon maahanmenoon. :) Tehtiin muutama toista ja siitä jatketaan eteenpäin.