Sunnuntaina ajettiin Mikkeliin shelttikavereiden kanssa kisaamaan agia.

Ekalta rata oli tosi hyvä ja nolla, johon olen tosi tyytyväinen. Näitä lisää niin alkaa kisainto palata!!!

Toiselta radalta hyl, kun lopetin ohjaamisen, kun rima tippui. Ei voi laittaa Vinhan syyksi mitään.

Jymy oli reippaana mukana koko pitkän päivän. Meinasin jättää sen hoitoon, mutta sitten ajattelin, että kyllä mun on opeteltava kisapaikalla oloa kahden koiran kanssa. Aina ei ole mahdollisuutta jättää toista hoitoon. Ja ainakin vielä Jymy on oikein mallikelpoinen turisti.

Yhteinen sävel leikkeihin alkaa löytyä:

1247590657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jymy on oppinut hyppäämään sohvalle. Tajusi sen muutamia päiviä sitten ja oikein näki lampun syttymisen, kun se tajusi miten sohvalle pääsee. Kuvittelin, että sänkyyn ei pääsisi vielä vähään aikaan, koska se on sohvaa selvästi korkeampi. Kuitenkin olen nähnyt sen sängylläkinj jo pari kertaa. Katsotaan, milloin se nukkuu ekan yönsä sängyssä...

Koirista on löytynyt nyt punkkeja ja päätettiin laittaa niille oikeat "myrkyt" (ei Jymylle). Vinhalla myrkky laitettiin la iltana. Viime yönä heräsin neljältä, kun Vinha oli todella rauhaton. Yritin nukkua, mutta siitä ei tullut mitään ja oli pakko viedä se ulos. Teki kunnon ripulit pihalle. Viideltä heräsin siihen, kun se oli oksentanut mun sänkyyn. Ei muuta kun lakanoiden vaihtoon. Kuudelta ylös ja ulos tuli parit ripulit ja yhdet oksennukset. Milla on lomalla ja pyysin, jos hän ehtisi päivällä katsomaan Vinhaa ja viemään pihalle/ siivoamaan sotkuja sekä antamaan riisiä/raejuustoa. Millan käydessä päivällä, sisälle ei ollut tullut mitään eikä tehnyt uloskaan.

Googlettelin sitten noita punkkiaineita töissä ja siellä oli jollekin muullekin tullut pahoinvointia ym. expotista. Tiedä sitten johtuiko siitä vai mistä. Kun tulin töistä kotiin ei ollut myöskään mitään siivottavaa sisällä eikä uloskaan tullut. Toivottavasti selvittiin yhden aamuyön ripulilla.

Vinha päivän kruunasi mun kahvin juonti. En tiedä mitä tapahtui, mutta kahvikuppi kaatui mun kädestä niin, että iso kupillinen kahvia levisi pöydälle, lattialle ja Vinhan päälle. Kahvikuppi jäi episodin jälkeen mun käteen eli ei tippunut. Säikähdin tietysti, koska kahvi oli kuumaa. Kahvia kaatui Vinha koko selän päälle, mutta ei mitenkään ulvahtanut ja kun menen katsomaan ja tutkimaan sitä niin ei reagoinut kosketukseen, joten toivottavasti kahvi ei ollut polttavaa. Vein sen sitten pesulle. Huh, mikä päivä. Piti illalla lakata vielä tuoleja, mutta koska päivä on ollut turhan aktiivinen, päätin jättää tuolien kunnostamisen väliin. Tiedä mitä olisi tapahtunut.