Marjo tuli eilen trimmaamaan Metkan. Karvakasan alta paljastui ihan uudennäköinen koira. Jännää oli se, että karvojen kanssa Metka näytti paljon pienemmältä. Nyt siitä tuli paljon skrodemman näköinen (jos pikku-Metkasta voi käyttää sanaa skrode ;)) Kiitos paljon Marjo!

Tästä lähdettiin liikkeelle:





Metka ei halunnut enää poseerata, mutta ihan kivasti siitä lähti karvaa. =)



Tässä lopputulos:

Mukana oli tietysti myös Elmo. Elmo oli oppinut taas monia uusia temppuja. =) En oikein osannut käskyttää ja raukka tarjosi sataa eri temppua namin toivossa. Ja tietty sai niitä, vaikka ei olisi ihan käskyn mukainen temppu tullut. :D Ihana! Vinha tykkäisi kovasti opetella uusia tempppuja, mutta välillä on vaikeaa keksiä mitä opettaisi. Elmolla oli muutama hyvä temppu, jotka yritän opettaa myös Vinhalle.

Pakollinen ryhmäkuva:



Vinha tais antaa Elmolle sanattomasti jotain viestejä Elmon asennosta päätelleen. :D

Marta on oppinut agia oikein kivasti. Harmillisesti siitä taitaa tulla maksi, mutta kyllä mua silti huvittaisi muutaman kerran startata sen kanssa. Sillä tulee kisa-ikä täyteen 19.6. ja silloin on sopivasti juhannus ja kisoja Turussa ja Oulussa. :) Aika paljon on vielä opeteltavaa, mutta onhan tässä aikaa... Marta on hyvä sellaisissa jutuissa, missä sen pitää itse ajatella mitä tekee mm. kontaktit. Luukutus harjoitukset menee siltä välillä vähän yli.

Juoksu kulkee, jee! =) Seuraavaa tavoitetta mietitään jo kovasti...