Huh, en enää ehdi ollenkaan päivittämään blogia. Naisten kymppiin on nyt laitettu ilmoittautuminen. Nyt ollaan oltu vähän laiskalla päällä juoksun suhteen, mutta yritetään ryhdistäytyä. =) Pakkohan se on!

Tässä kuulumisia:

17.2. oli Oreniuksen treenit russeliporukalle. Hyvät treenit! Pitäisi nyt tosissaan alkaa harjoittelemaan pieniä kaarroksia ja sitä, että koira tietäisi jo ennen estettä, mihin ollaan matkalla.

Minttu oli meillä hoidossa 18.-23.2. En olisi uskonut, että meille voi tulla narttukoira hoitoon, mutta kaikki meni todella hyvin. Minttu alistui heti, jos tuli vähänkään sellainen tilanne, joten se varmasti auttoi. Metka olisi halunnut hirveästi leikkiä, mutta Minttu ei uskaltanut alkaa riuhumaan, kun pelkäsi ,että Vinha tulee antamaan palautetta. ;) Vinha ei ole koskaan käyttäytynyt samalla lailla kun Minttua kohtaan käyttäytyi. Se mm. nuoli Mintun kokonaan ja oli muutenkin sille tosi kiltti. Ei ollenkaan mitään kyräilyä ym. Kai ne koirat sitten tuntuu omat pentunsa???

Jonnan Beibi russeli on käynyt meidän pihalla leikkimässä Annan Marta vesikoiran ja Metkan kanssa. Selvästi on eroa leikkiikö russeli toisen russelin kansa vai muun rotuisen. Russelileikeissä on aika kauhea ääni, mutta jos mukana on muun rotuinen niin leikki on hiljaista.

1.3. olin harjaamassa vanhaa englanninlammaskoira Herttaa. Hertta meni seuraavanan päivänä pentunäyttelyyn. Vajaa kolme tuntia sitä Even kanssa harjattiin ja aika hieno siitä tuli. Seuraavana päivänä Hertta oli VSP. Paikalla oli myös kolme sen sisarusta ja tuloksena oli kasvattajaluokan voitto koko näyttelystä. Aika makee juttu! Onnea!

2.3. oltiin Marjo Hytösen pitmällä irtoamiskurssilla. Todella hyvä kurssi ja Vinha oli tosi hyvä. Irtosi hienosti ja Marjo sanoikin, että Vinha on sen tyyppinen koira, että sen pitäisi antaa mennä itsenäisesti. Metka oli myös kurssilla ja teki omien taitojensa mukaan. ;)

4.3. Patricia tuli katsomaan koiria.

Vinha: oikea lavanseutu sekä rintarangan lihakset jumissa. Rintaranka jäykkä.

Ruska: oikea takajalka ja oikea alaniska jumissa.

Metka: keskiselkä jumissa.

Vinhalle ja Metkalle saatiin jumppa ohjeita.

9.3. lähdin Lappeenrantaan kisaamaan Sarin ja Telkkä aussin kanssa. Eka rata oli loistava, Vinha oli erittäin nopea, mutta puomilta oli pakko hypätä. Aika olisi ollut yli 2 sek parempi kuin voittajan. Heh hehe... Toiselta radalta sitten pakkonolla. Kolme läheltä piti tilannetta, mutta sain pelastettua.

Vihdoin tuli myös tietoon muuttupäivä uuteen kotiin eli 25.4. muutetaan Vinhan kanssa!!! =)=)=)