Treenit sujuu hyvin. Pari viikkoa sitten käytiin läpi kaikkia eri ohjauksia. Ehdottomasti yks vaikeimmista mulle on pakkovalssi hypylle tehtynä. Mutta saatiin sekin menemään. Poispäänkääntöjä ei olla oikein tehty, niitä pitäs nyt treenata.

Jymy on jännä koira. Aloitettiin kierimisen opettelu. Sain sen kolme kertaa menemään ympäri, mutta sen jälkeen en ole saanut. Sillä ei ruksuta yhtään, mitä pitäisi tehdä, vaikka kuinka yritän auttaa ja pilkkoa paloihin. Sitten siitä näkee, että ahdistuu, kun ei ymmärrä. Se ei yhtään yritä tarjota mitään, aivan Vinhan vastakohta. Sitten kun se jonkun jutun älyää, niin sitten se on sen päässä. Agilityssä se on aivan erilainen. Tuntuu, että siellä se lukee ajatuksia. Harjoitellaan mitä uutta kuviota tahansa, niin tuntuu, että se hiffaa heti, mistä on kysymys. Vaikeita ohjauksia tehdään paloissa, niin tosi nopeasti voi laittaa palat yhteen. Voisko tästä tehdä päätelmän, että agility on oikeesti sen mielestä kivaa, mutta turhanpäiväiset temput ei oo äijiä varten. :D Oon kyllä sitä mieltä, että kaikki yhdessä tekeminen on hyvästä, joten ehkä otan tän kierimisen haasteena…

Oon varmaan täälläkin kirjoittanut mun jalasta, joka on syyskuusta lähtien ollut lipeä. Aina kun istun, niin siihen sattuu. Töissä istuminen on kaikista pahinta, kun pitäisi 8 h istua paikallaan. Kävin taas työterveyslääkärissä ja sen mielestä tapaus oli selvä (aika jännä, että kukaan aikaisemmin tutkineista ei tätä selvää tapausta tajunnut). Piriformissyndrooma. Nyt olen käynyt kolme kertaa osteopaatilla hoidattamassa vaivaa, mutta ei se kyllä piriformiksesta johdu. Kipu ei ole hellittänyt yhtään. Nyt sitten mietittiin, että jos kyseessä on kuitenkin takareiden revähdys/venähdys. Jalkaa pitäisi pitää levossa eli ei juoksemista ym. Ja paraneminen kestää varmaan kauan, koska kipukin on kestänyt jo 6 kk! Olin just ilmoittanut Vinhan kisoihin melkein puolen vuoden kisatauon jälkeen. No Eila ohjaa pari starttia ja sitten joku kaveri yhden. Nyt on jumppaliikkeitä, joita teen joka päivä. Katsotaan, jos pikkuhiljaa alkais helpottaa. Vaikka toivo alkaa kyllä olla mennyt. Miten mikään voi sattua vain istuessa???

Maanantain treeneissä tein samoja harjoituksia kuin muutkin, mutta en ottanut yhtään juoksuaskelta. Ja Jymy teki silti hienosti! Tulee hyvää irtoamisharjoitusta samalla. Pari viikkoa sitten tein pari kertaa koko puomin ja Jymyä jännitti tosi paljon. Ajattelin jo, että voi hitsi, saadaan tehdä oikeesti töitä puomin kanssa. Nyt mentiin uudestaan, eikä ollut mitään probleemaa.

Kohta tulee vuoden ikä täyteen ja pääsee epiksiin...