Mitäköhän taas on tapahtunut?

Martan treenit on menneet tosi hyvin. Ollaan tehty uusina esteinä rengasta ja keinua. ATD:llä on tosi hyvä harjoitusrengas ja sen saa aika matalalle. Koira ei voi hypätä kehikosta, koska kehikkoa ei ole. Marta tajusi tosi hyvin, mistä oli kyse. Keinua harjoiteltiin niin, että se laitettiin kahden pöydän päälle, niin että siinä tuli vähän heijausliikettä, mutta ei kolahduksia ym. Martaa selvästi jännitti, mutta teki tosi kivasti. Otettiin lopuksi myös pelkästään ääneen totuttelua eli mä leikin Martan kanssa keinun vieressä ja keinua paukutettiin maahaan.

Viime keskiviikkona oli ohjaustreeniä ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Jippii!!! Saatiin monta onnistunutta pätkää. Jätin kolmen esteen päähän ja pysyi tosi hyvin. Tehtiin myös takaaleikkausta hypyllä. Kerran laitettiin nami alustalle, mutta seuraavalla kerralla otettiin jo pois ja onnistui hyvin. Ryhmä jaetaan aina puoliksi ja nyt meidän puolella oli vain Marta ja Metka, joten saivat tehdä tosi paljon. Lopetettiin jo vähän ennen tunnin loppua, koska molemmista koirista alkoi väsymys näkyä.

Vinhan kanssa oltiin lemmikkimessuilla. Molemmilta radoilta vitonen ja aikaa. Ekalla radalla tippui eka rima. Kontaktit tuli hyvin loppuun asti ja pidin siinä ja kehuin. Liikkui aika tahmeasti matolla. Toka rata oli jo paljon parempi. Kepeiltä vitonen. Heitin sen sinne ja olin ihan varma, että hakee oikein sisälle, mutta ei sitten hakenutkaan. Kontaktit taas huolellisesti. A oli hidas ja vapautin heti, kun tassut oli maassa. Mimmi kehui ekan radan jälkeen ettei ole koskaan nähnyt Vinhalta yhtä hallittuja kontakteja. =)

Vinhan kanssa tiistain treeneissä tapahtui jotain, mitä en muista taphtuneen koskaan ennen. Rata oli haastava ja sinä oli yksi sumppukohta, missä pitä tehdä muutaman esteen pätkässä monta ohjausta peräkkäin. Mulla ei mennyt yhtään jakeluun, mitä olisi pitänyt tehdä ja meinasi mennä hermo ihan kokonaan. Vinha oli hyvä, mutta mä en vaan tajunnut mitä mun olisi pitänyt tehdä. Onneksi tajusin sanoa, että teen vain kolme estettä ja yritän saada kaksi kohtaa onnistumaan. Mutta kyllä meinasi hermo mennä siinäkin ja olisi tehnyt mieli vaan lähteä hallista pois. He hee. Eipä ole tommoista tullut koettua aikaisemmin. Mikä lie aivoissa ollut, että ei mennyt ohjeet jakeluun.

Olen viettänyt pitkän viikonlopun ja ollut vapaalla 4 päivää. Nautin nyt messuviikonlopun suomista vapaista. =) Torstai meni shoppailessa ja perjantaina siivosin hulluna. Tänään vietettiin isänpäivää ja leivoin hienon kakun. Alan kehittyä! =)

Metka on taas harrastanut tuholaistorjuntaa:

2051133.jpg