Taas on viikko vierähtänyt.

Lauantaina käytiin shoppailemassa kotiin puuttuvia tavaroita.

Sunnuntaina oltiin bortsukerhon kisoissa. Aivan kaameat kaksi starttia. Mikään ei onnistunut!!! Ekalla radalla meillä oli hylly ennen kuin oltiin suoritettu yhtään estettä. Yrittäkää tehdä paremmin! ;) Vinha varasti törkeästi ja juoksi ekan hypyn ohi. Pyysin sen takaisin ja laitoin takaisin paikoilleen. Tästä hyl. Mikään mukaan ei sillä radalla onnistunut. Toisen radan luulin olevan hyppäri, mutta kaikki kontaktit oli sielläkin ja A kahteen kertaan. Taas törkeä varastaminen. Huoh... Vähän aikaa sitten näytti jo paremmalta, mutta nyt tilanne on kaoottinen. Mitenköhän tätä voisi harjoitella? Kisoissa Vinha haukkkuu lähdössä, treeneissä on usein äänetön eli kierrokset ei ole lähelläkään kisatunnelmia. No peiliinhän tässä täytyy katsoa, mutta vinkkejä otetaan vastaan koiran treenivireen nostamisessa kisojen tasolle tai kisavireen laskemisessa treenitasolle. Mulla on eri koira treeneissä kuin kisoissa. Toisella radalla kaikki meni yhtä pieleen kuin ekalla radalla. Putket vääristä päistä ym. Oltiin koko rahalla huonoja. Onneksi suunta on tästä vain ylöspäin! =) Varasti vielä puomilta ja kutsuin sen takaisin ja poistuin radalta. Okey, keppien sisäänmenot onnistuivat molemmilla radoilla. Mulle on sanottu, että radoissa on aina jotain positiivista.

Elmo ja Marjo sen sijaan loistivat terrieritokossa. Avoimen luokan voitto ja ykköstulos. Samalla tuli terrierien avoimen luokan tokomestaruus. Nyt Elmolla on oikeus kilpailla voittajassa! HUISIA!!! Paljon onnea Marjo!

Keskiviikkona Marjo ja Elmo tokoilivat Kannuksessa toisen ykköstuloksen verran. Vielä yksi ja sitten saatte koularin! WoHoo!!! =)

Vinhan kanssa olen nyt harjoitellut meidän hienolla kotipuomilla ja hyvin sujuu. Toivottavasti sujuisi edes lähelle yhtä hyvin lauantaina kisoissa. =)

Eilen Ruska ja Vinha kävi rokotuksilla (Metkalla ei ollut vielä menossa vanhaksi). Vinhan paino 6,6 kg, Ruska 6,4 kg ja Metka 5,2 kg.

Ruska tuli yökylään ja tänään ne ovat Vinhan kanssa kahdestaan kotona. Jännää! Millalla on vapaa ja se käy iltapäivällä katsomassa, että kaikki on kunnossa. Huomenna voisivat sitten olla täyden päivän kahdestaan, jos tänään kaikki on sujunut hyvin.