Sm-kisat takana ja väsy on suuri. Voi kun olisi ollut maanantai vapaata! Onneksi tänään on viimeinen työpäivä ennen LOMAA!!!! Seuraavan kerran töihin 7.7. Niin siistiä!

Varkautta kohti lähdettiin perjantaina viiden aikaan. Päästiin Annikan ja cockeri Iipun kyydissä. Matka meni hyvin ja perillä oltiin joskus yhdeksän jälkeen. Pysähdyttiin matkalla syömään ja veikkaamaan (veikkasin Frodoa, Viimaa, Sonicia ja Bonoa). Hotelli ei ollut kummoinen, aulassa soi aivan kammottava musiikki ja käytävät olivat likaista kokolattiamattoa. Onneksi huone oli ok. Ei kokolattia mattoa ja muutenkin suht siisti.

Aamulla herätys oli jo ennen kukonlaulua ja sitten kisapaikalle. Ensimmäisenä oli minien joukkuekisa. Rata vaikutti ihan kivalta, pari meille vaikeampaa kohtaa. Hanna ja Vilperi tekivät ensimmäisinä nollan. Me lähdettiin toisina ja aivan huippurata, mutta puomilta loikka. :( Aika oli vain pari sekkaa Leilaa hitaampi. =) Kolmantena olleet Viivi ja Penni tekivät myös nollan ja sitten alkoi jännitys. Oltiin neljänsiä ennen viimeistä kierrosta. Valitettavasti Outilla ja Nastalla tippui rima. Lopullinen sijoitus 8. Joukkueita oli ilmoitettu 36. Jossiteltavaa jäi, jos oltaisiin tehty nolla, olisi tuloksena ollut SM-pronssi. Mutta ihan sama se on kaikilla muillakin joukkueilla, jos ei olisi tullut virheitä. ;)

Minien jälkeen kisattiin medien ja maksien joukkueet. ATD:llä ei ollut onnea mukana ja medit ja maksit hylättiin. Ilma oli aurinkoinen koko päivän.

Illalla mentiin vielä syömään ennen nukkumaan menoa. Miellä oli vain Vinha mukana, Ruska ja Metka jäivät kotiin. Illalla kun oltiin jättämässä Vinhaa huoneeseen se alkoi ulvomaan. Aamulla se oli jo haukahtanut kun mentiin aamupalalle, mutta nyt se ulvoi. Ei tietenkään voitu jättää sitä sinne muita häiritsemään. Onneksi pystyttiin syömään ulkona terassilla, niin Vinha oli siinä ulkopuolella. Olen aina sanonut, että Vinha on tosi hyvä reissukoira, kun se osaa olla hiljaa hotelleissa. Nyt se oli aivan yksin, joten eipä ollutkaan enää hiljaa. Huoneessa ei ollut edes sen omaan häkkiä sillä oltiin jätetty se kisapaikalle. Samanlaista käyttäytymistä sillä oli pentuna, jos Ruska lähti johonkin ja se joutui jäämään kotiin.

Sunnuntaina ennen aamupalaa annoin sille keksin, jota se jäi syömään kun poistuttiin. Kun tultiin takaisin, se oli hiljaa, toivottavasti oli ollut koko ajan. Minit aloittivat taas päivän. Vettä tihkutti jo aamulla ja sade kasvoi koko ajan. Hyppärillä oli paha alku ja loppu. Alusta selvittiin hyvin ja yksi paha putkeen vienti sujui myös yli odotusten. Loppusuoralla (jossa ensin mentiin suoraan, tokavika hyppy vinossa linjassa ja sitten vika hyppy ihan eri linjassa) jäin jälkeen. Ennen tokavikaa hyppyä Vinha jouti kysymään minne mennään. Päästiin hypylle ja sen jälkeen oleva valssi oli pahasti myöhässä. Kahdella viimeisellä esteellä saatiin siis kulutettua aikaa. Ei onneksi virheitä ja ihanneaikakin riitti. Päästiin siis finaaliin! Sijoitus oli 38. =) Minien hyppärin lopussa vettä tuli jo kaatamalla. Kentälle alkoi ilmestyä vaan isompia ja isompia lammikoita. Onneksi kaatosade ei kestänyt kovin kauaa.

Medeissä ATD:llä oli monta edustajaa. Parhaiten meni Jadella ja Dinolla, jotka olivat ekan radan jälkeen viidensiä ja Villellä joka oli kymmenes. Makseissa ei ollut yhtään ATD:läistä.
Minien agiradalla lähtö oli meille pahin mahdollinen. Miksi en voi opettaa Vinhaa olemaan paikoillaan??? Eka rima tippui ja sitten ajattelin, että nythän voidaan sitten tehdä hieno rata. Puomilta loikka (voi prk…) mutta sain sen onneksi hypyn kautta oikeaan putken päähän. Ennen keppejä en ehtinyt valssata, vaikka piti. Vinha pyöri ja siitä kielto. Sitten tuli vielä okseri, josta tippui rimaa. Loppurata päästiin sentään ilman virheitä. Luulin itse, että saimme A:ltä virheen, emmekä kepeiltä. Mutta A:n oli kuulemma ottanut. Lopussa oli vielä sarjaeste, mutta siinä pysyi rimat ylhäällä. Jihaa, tulos 20. Oltiin siis viimeinen tuloksen tehnyt ja sijoitus 30. Harmittaa tietysti, että piti räveltää koko rahalla (onkohan meillä ikinä ennen tullut tulosta 20?), mutta voitettiin me sentään 96 koiraa. Kisoissa oli siis 126 miniä. Sijoituksesta (siis siitä että ei saatu hyllyä) olen tyytyväinen. Puomi on nyt aivan toivoton, en tiedä mitä sille pitäisi tehdä. Torstaina suunnataan Rokualle ja olisi ihan kiva, että Vinha voisi osua puomille siellä…

Medeissä jännättävää siis riitti, kun ATD:läisiä oli niin hyvillä sijoilla. Jade sai toisen koiran kanssa tehtyä kaksi nollaa ja lopullinen sijoitus 8. Villelle hyl ja Jadelle toisen koiran kanssa valitettava kielto putkelta. Frodo onneksi voitti, niin voitin edes veikkauksessa. Jo toisena vuotena peräkkäin. =)Makseja ei jääty enää katsomaan, että päästiin ajamaan kotiin. Minien ja medien finaalit päästiin käymään ilman sadetta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen oli Juhan treenit . Vettä tuli koko ajan. Vähän oli havaittavissa väsymystä, mutta ihan ok me radasta suoriuduttiin. Omien treenien jälkeen koulutin Metkan ja Huiman ryhmää. Metkan juoksu on ohi, niin sekin oli mukana. Se oli taas niin haluton, että huh. Märkä kenttä ei sekään helpottanut asiaa… Viime juoksun jälkeen se oli ihan samanlainen. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin enää ei tule juoksuja, joten kun tästä masennuskaudesta selvitään, niin seuraavaa ei enää pitäisi tulla. Jee!!! Kepit Metkalla sujui oikein hyvin. =)