Viikonloppu oli kerrassaan huippu ja se kului kokonaisuudessa jäähallissa, missä ratkottiin Agilityn maailmanmestaruudet. Perjantai piti olla pois töistä, jotta pääsi kisoja katsomaan. =) Mielettömän hienot kisat, vaikka suomalaismenestystä ei tullut niin paljon kun odotin. Vinha sai tuliaisiksi Hurtan heijastavan remmin, yhden vingun ja makupaloja & luita. Milla palasi työmatkalta juuri sopivasti perjantaipäivällä, että hoisi koiria koko viikonlopun.

Metka on parantunut leikkauksesta aivan käsittämättömän hyvin ja nopeasti. Eilen Milla poisti tikit. Voiko hormoonit vaikuttaa näin nopeasti vai mitä on tapahtunut, mutta Metkasta on tullut aivan villi. Ulkona se vaan vetää ja kotonakin saa ihme hepuleita. =) Tai sitten sillä on talvea rinnassa.;)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pitkällisen pohdinnan jälkeen Eila treenaa kuitenkin vielä talven Metkan kanssa. Nyt se on ollut treeneissä niin hyvä, että Eila haluaa kokeilla, josko siitä kuitenkin tulisi jotain. Mullahen tämä käy, niin saan treenata Martan kanssa. Martasta tulee hyvä, jos se vaan jää mediksi. Tällä hetkellä se on aivan siinä ja siinä. Jos se yhtään kasvaa niin se on maksi (ja voi olla jopa nyt). Harmi juttu, jos niin käy. Sitten jää kyllä kisaaminen, mutta ei murehdita sitä vielä. Keskiviikkona alkaa Martan ohjatut treenit. Jännää!

Talvikauden alkaminen masentaa mua kyllä muuten, koska hallille menee 1 h suuntaansa. Onneksi Anna osallistuu Martan treeneihin kyyditsemällä meitä sinne. Ja nopeasti siihen taas tottuu, kun pääsee vauhtiin (toivottavasti). Tiistaisin on Vinhan treenit ja kouluttajana Hanna Piepponen. Odotan kovasti terrieri-ihmisen treenejä. =)