Ruska yllätti meidät kaikki tänään Tuomarinkylässä. Se oli ilmoitettu veteraaniluokkaan Vinhan seuraneidiksi näyttelyyn. Yli 10v. koirat pääsivät ilmaiseksi.

1810989.jpg

Eilan oli tarkoitus esittää Ruska, mutta jo harjoiteltaessa Ruska pisti homman ihan ranttaliksi. Kävellessä haukkui koko ajan ja kun kuuli käskyn "seiso" meni aina maahan ja heilutti häntää. Niinpä mun oli pakko "uhrautua", kun mun kanssa se juuri ja juuri seisoi.

Kävely meni oikein hyvin ja pöydälläkään tuomari ei pahemmin kosketellut koiraa, joten Ruska oli pöydällä oikein nätisti. Tuomari katsoi hampaat ja pikkuisen koski kroppaan. Lopussa ei myöskään pyytänyt enää seisomaan vaan ojensi meille ROP-VET ruusukkeen. Ruska oli siis saanut erinomaisen ja koska oli ainut veteraani, tuli se rotunsa parhaaksi veteraaniksi. Tämä oli jo jymy juttu. Ruska sai syödä kaikki loput pussissa olleet nakit. Samalla Laura huutaa, että kehään siitä, Ruska mukaan paras narttu kehään. Huh, melkein hävetti mennä Ruskan kanssa toinen toistaan hienompien koirien joukkoon. Sinne mentiin jonon hännille ja kohta tuomari tulee osoittamaan meille PN4 paikkaa. Ha haa, onko tämä vitsi. Ei ollut ja Ruska siis PN4!!!! ;) Siinä oli moni russeli-ihminen ihmeissään. =) Samoin me. Kyllähän me tiedetään Ruskan sisäinen kauneus, mutta nyt se näkyi myös muille.

1811000.jpg

Ruska:

10 years old, has all her teeth. Flat skull.  Well set ears.  Nice size. Good bone, strong neck. Moved well for her age. 

1811006.jpg

Vinha sai EH, mistä olen aika ihmeissäni. Mutta tälläistähän tämä on. Ruskan menestys sai meidät niin sekaisin, että Vinhan EH ei edes pahemmin harmita.

Vinhan arvostelu:

Nice flat skull. Alert expression. Good teeth & pigment. Good angulation. Corect topline & tail set. Moves well.

1811022.jpg

Marta oli vesikoirissa ROP-pentu. =)

Saa nähdä, josko Ruska alkaa käymään näyttelyissä useamminkin. ;) Ainakin niissä, minne se pääsee ilmaiseksi. He hee!

Viime viikon urotekoihin kuului puolen tunnin juoksulenkki. Otti koville, mutta kyllä se kivaa on, kun jaksaa vaan lähteä. Nyt yritän ottaa juoksut taas viikko-ohjelmaan. Jalat oli aika kipeenä, mutta ei mikään ihme, kun edellisestä lenkistä oli vajaa kolme kuukautta.

Tiistaina agissa kouluttamssa oli Orenius. Treenit menivät oikein hyvin, mutta siellä huomasin, että omalle kunnolle on tehtävä jotakin. Yhdellä radalla oma kunto oli ihan rapistua. Treenit olivat kyllä raskaat (paljon juoksua), sillä kaikki meidän ryhmästä olivat aivan hiessä ja loppu. ;)