En käsitä noiden videoiden lisäämisen hankaluutta. Aina joudun tappelaamaan sata vuotta, että saan ne näkymään. Kun ne lopulta näkyy, en tiedä yhtään, mitä olen tehnyt ja seuraavalla kerralla saan taas taistella. Sitten seassa näkyy neliöitä, mutta en tiedä miten ne saa pois. En välitä. :) Mutta jos joku osaa auttaa, saa kertoa.

Viime tiistaina käytiin pitkällä lenkillä Suutarilassa. Nähtiin siellä Marjo ja Vinhan poika Elmo. Marjo toi meille jonkun eläimen sorkkia. Kun kesä tulee, Milla alkaa harrastaa verijälkeä koirien kanssa (ehkä...). Metka pääsee ainakin mukaan, katsotaan jos ottaisi Jymynkin. Jymyllä ja Elmolla ei ollut mitään vaikeuksia tulla juttuun, kun juoksivat vapaana. Hyvä niin!

Torstaina Mimmi tuli hieromaan koiria. Ruska oli kauttaaltaan jumissa (se on aina :(), Vinhalla oli selkä hiukan jäykkä, mutta hyvin vetreytyi ja Jymyllä oli vähän kireyttä lantiossa. Jymy ei ole koskaan ollut ulkopuolisen käsittelyssä ja jännäsin, miten se maahan rauhoittuu. Kun Vinha oli pentu, opetin sitä heti olemaan maassa rauhassa, kun hierotaan, mutta Jymyn kanssa unohtui täysin tehdä sellaisia harjoituksia. Olen ehkä kerran pari tehnyt... Mutta Jymy oli kuin vanha tekijä. :) Varmasti asiaa auttoi myös se, että kun ei ole kipeä, niin sehän tuntuu todennäköisesti koirastakin vain hyvältä. Ruska tarvitsee lähiaikoina uudestaan hierontaa ja sitten myös Metka pääsee nauttimaan hoidosta. :)

Tänään aloin opettaa Jymylle kierimistä. Katsotaan, koska tulee valmista.