Ei ole taas kirjoittelemaan ehtinyt. Illat menee hujauksessa ja töissä on ollut hullun kiirettä. Piti olla kesällä hiljaista, mutta eipä ole näkynyt.

Patricia kävi keskiviikkona. Odottelin sitä maanantaina ja kun mitään ei kuulunut niin soitin ja laitoin viestiä. Oli unohtanut ilmoittaa mulle, että tuleekin vasta keskiviikkona. No, Ruska ja Metka lähti mökille, joten katsoi sitten vain Vinhan.

Vinhalla rintarangan alueen lihakset jumissa. Lukkoja rintarangan ja lannerangan alueella 1+1. Muuten OK. Jatketaan ristikkäisseisontaa.

Sunnuntaina Marta aloitti näyttelyuransa Tuomarinkylässä. Oikein hyvä arvostelu, mutta Marta ei oikein tykännyt, että vieras ihminen tulee kopeloimaan sitä, joten ei KP:tä. Nyt vaan megatreenit päälle. Antoi katsoa hampaat ihan ok (Martaksi), mutta sitten kun tuomari koplasi kroppaa niin yritti peruuttaa. Anna oli harjoitelut hampaiden katsomista, mutta sitä ei oltu tajuttu harjoitella, että vieras kokeilee myös kroppaa. Mutta nytpähän tietää mitä pitää harjoitella. Kävely ja seisominen sujui hyvin.

Tänään parin viikon tauon jälkeen treeneihin.