Kiirettä vaan pukkaa edelleen. Sunnuntaina 16.3. oli Oreniuksen treenit ja meni todella hyvin. Oltiin käyty Annan kanssa tunnin lenkillä aamupäivällä ja luulin, että olisin ihan poikki, mutta sitten olinkin terässä. Hip Hei! Jäi tosi hyvä mieli odotella tulevia kisoja.

Maanantaina Vinha sitten ontui heti aamusta. Ajattelin, että se on kolauttanut jalan sunnuntaisissa treeneissä. Etujalasta löytyi "kolauksen" näköiset jäljet. Ontuminen ei loppunut, joten keskiviikkona varasin lääkärin ja sain torstaiksi. Keskiviikko illalla Vinha käveli jo huomattavasti paremmin, joten torstai aamuna peruin ajan. Lääkäri sanoisi kuitenkin, että lepoa, lepoa, lepoa, joten nyt levätään vielä ja jos pääsisäisen aikana ontuminen ei katoa niin sitten mennään lääkäriin. Toivottavasti mun diagnoosi on oikea ettei siellä oikeasti ole jotakin vakavampaa!

Eila "löysi" yhden kouluttajan Hurtta ja Stara ohjelmaan ja siitä kiitokseksi sai kouluttajalta kaksi Hurtan pitkähihaista fleecehaalaria ja yhdet valjaat. Toinen puku ja valjaat olivat juuri sopivat Metkalle ja toinen puku Ruskalle. =)