Eilen oli treenit ja otin Metkankin mukaan. Tarkoitus oli leikkiä Metkan kanssa hallin reunoilla, mutta koska pari koiraa oli pois niin tein sen kanssa pieniä pätkiä. Se oli parempi kuin koskaan aikaisemmin! Nyt näkyi iso valo!!! =)=)=) Se jaksoi taistella ja repiä koko tunnin ja oli tosi innokas. Meinas jopa "purra" mua, kun yritti ottaa lelua! WAU!!! Aluksi tein vain yhtä hyppyä, puomia ja putkea, mutta koska Metka oli niin innoissaan niin tein lopuksi hyppyneliön tapaista, missä välillä kierrettiin ja välillä tultiin välistä ja välillä mentiin suoraa. Hypyt oli kai 25 cm. Metka odotti hienosti paikallaan ja oli muutenkin loistava! Hiljaa hyvä tulee, toivottavasti!

Vinha oli oma itsensä. Ehkä vähän tavallista kiihkeämpi. Vinha repii ja taistelee kaikesta mahdollisesta, mutta selvästi kapea nahkainen patukka on vähän parempi kuin muut patukat. Oreniuksen kurssin jälkeen käsissä on monta mustelmaa ja hampaan jälkeä. Ei ole pitkään aikaan ollut. Ei se tietyisti ole kauhean hyvä asia, että koira "puree" innostuessaan, mutta oikeastaan se ei mua kauheasti haittaa, kunhan ei pure tosi lujaa. ;) Sitten kyllä huomautan. Oli mun vuoro suunnitella treenit ja tehtiin samoja kuvioita kuin Oreniuksen kurssilla. Saatiin monta onnistunuttu toistoa ja muutenkin oli tosi kivaa!

Olen vähän lipsunut kontakteilla ja se näkyy nyt kisoissa. En vaan pysty vaatimaan kisoissa samaa kuin treeneissä. Nyt aletaan taas kotona harjoitella pari kertaa viikossa kontaktilaudalla ja yritän opettaa Vinhalle, että se oikeasti tietäisi mitä "alas" tarkoittaa. Osaa paikan mun mielestä kun juoksen sen ohi, mutta jos jään sen taakse niin se ei tajua yhtään, mitä sen pitäisi tehdä. Muutenkin pitäisi alkaa heitellä luluja ja tehdä yllättäviä asioita ja silti Vinhan pitäisi pysähtyä oikeaan kohtaan. Katsellaan...!