Sain keskiviikkona erävoiton Jymystä. Vesikuppi oli siinä kohdassa, mihin se aamulla jäi ja vesikin oli kupissa eikä lattioilla.

Sänky oli kuiva, kiitos kompostikehikkovirityksen. =) Yhdet pissat paperilla, ei mitään pureskeltua (uskaltaako tämmöistä kirjoittaa...). :) Makuuhuone on yritetty laittaa mahdollisimman vähäpureskeltavaksi. Kävin kaikki listat ja kaapinovien alaosat pureskelua estävällä suihkeella läpi, samoin sängyn jalat. Sen lisäksi huoneessa on pöytä ja tuoli, mutta ne ovat ikeasta ja hankalasti syötävissä, joten jos siihen kykenee niin syököön pois. :D

Tänään piti hiukan tehdä aamulla järjestelyjä. Mun asuntoon tuli työmiehiä tekemään takuukorjauksia. Ruska, Vinha ja Metka menivät vanhempien kotiin. Millalla oli vapaa, joten vein Jymyn Millalle 6.45. Eikö oiskin kivaa herätä ennen seitsemää vapaapäivänä, että saa hoitaa koiraa, ha ha haa. Jymy oli tietenkin sitä mieltä, että jee, kivaa, tultiin Milalle. Sain äsken soiton, että oli yrittänyt n. 50 kertaa sänkyyn ja häirinnyt Millan unia. ;) Yksi outo juttu on se, että iltaisin Jymy hyppää kerran mun sänkyyn, mutta kun nostan/häädän sen pois sieltä, niin ei yritä uudestaan. Yhtään kertaa en ole yöllä/aamulla herännyt siihen, että Jymy olisi ollut sängyssä. Voiko se oikeasti ymmärtää??? Jos voi, niin sen täytyy olla VIISAS! :)